Ce citat iti defineste zodia

Ce citat iti defineste zodia – Zodiile ne influenteaza viata intr-o anumita masura, iar trasaturile fiecarui semn zodiacal pot spune multe despre felul nostru de a fi. Bazandu-ne pe caracteristicile fiecarui semn astrologic, iti spunem care este citatul care iti defineste zodia.

ce-citat-iti-defineste-zodia

Berbec

Pentru ca Berbecii sunt firi puternice si active, acest citat al scriitoarei britanice Eleanor Fumeaux Smith li se potriveste cel mai bine:

Mi-a luat mult sa realizez ca oamenii puternici nu stau degeaba si asteapta ca lucrurile sa li se intample. Ei au avut puterea de a face o schimbare si de a modifica lucrurile. 

Taur

Fiindca Taurii sunt persoane care pretuiesc liberatea si iubirea pentru frumos, un citat de la Constantin Brancusi este mai mult decat potrivit pentru ei.
„Eu nu am cautat, in toata viata mea, decat esenta zborului! Zborul – ce fericire!”

Ce citat iti defineste zodia

Gemeni

Gemenii sunt firi spirituale, care cauta sa exploreze mult si nu pun pret pe lucruri materiale. De aceea, consideram ca acest citat al scriitorului Oscar Wilde ii caracterizeaza:

“Bogatiile obisnuite pot fi furate, adevaratele bogatii, nu. In sufletul tau se afla lucruri infinit de pretioase, care nu iti pot fi luate.”

Rac

Racii au o sensibilitate aparte si pun mare pret pe familie, iar acest citat al marelui profesor Anthony Brandt este perfect pentru ei:

„Unele lucruri probabil se schimba, dar noi incepem si sfarsim cu familia.”

Leu

Leii sunt optimisti si ambitiosi, tocmai de aceea ne-am gandit ca acest citat al medicului Jack Penn este bun pentru ei:

„Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.”

Ce citat iti defineste zodia

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt persoane iubitoare care adora armonia, iar citatul marelui actor Adrian Pintea ii defineste:

„Trebuie sa crezi in ceva. In iubire, in Dumnezeu, in creatie, in ARMONIE.” 

sursa: teotrandafir.comLeave a Reply