• Home
  • Horoscop
  • Cum sunt femeile in amor, in functie de zodie

Cum sunt femeile in amor, in functie de zodie

horoscop-e1436423260994Unele femei viseaza la o dragoste ca in basme, altele sunt mai realiste, altele vor putere, pe cand unele, doar aventura. Iata cum sunt femeile in amor, in functie de zodie.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Berbec: Realista

Femeia Berbec urmareste relatiile care ii confera putere. Este foarte realista si de multe ori “ataca”. Se mai intampla, insa, sa aleaga gresit, din cauza impulsivitatii. Dupa casatorie, duce dragostea la un nivel practic.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Taur: Patimasa

Femeia Taur este simpla. Intotdeauna isi face proiecte si planuri. Cauta asigurari ca barbatul de langa ea este pregatit sa o iubeasca si sa aiba grija de ea. Daca nu primeste ceea ce isi doreste este foarte razbunatoare. Femeia Taur iubeste pasional si uraste la fel de pasional.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Gemeni: Dependenta

Femeia Gemeni este dependenta de iubire. Se poate sa nu iubeasca persoana de langa ea. E suficient sa o iubeasca el. Daca nu gaseste iubire, o va cere sau o va cauta in alta parte.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Rac: Fragila

Ca sa nu-si dezvaluie inima fragila, femeia Rac tese scenarii. Va privi mereu partea plina a paharului, nu isi va aminti nimic din ce a fost rau. Cu toate acestea, este foarte pesimista si numai unui barbat cu care se simte foarte sigura, ii poate marturisi aceste lucruri.

Cum sunt femeile in amor = Femeia Leu: Nesigura

In ciuda aparentelor, femeia Leu poate fi foarte nesigura pe ea. Temperamentul ei este vulcanic si arogant, tocmai pentru a masca nesiguranta. Are nevoie de un barbat bland, care sa-i confere siguranta.

Cum sunt femeile in amor = Femeia Fecioara: Risca

De multe ori femeia Fecioara nu stie exact ce vrea, insa isi asuma orice risc. Apoi sta si analizeaza daca a facut bine sau nu. Femeia Fecioara este un prieten bun si un partener de cuplu grozav.

Top 5 zodii care devin insuportabile după căsătorie

Cum sunt femeile in amor – Femeia Balanta: Fara angajamente

Femeia Balanta este frumoasa si atragatoare, dar se teme de dragoste. Pentru ea dragostea inseamna responsabilitate, iar ea nu isi doreste asta. De fapt ii este teama ca nu cumva sa devina plictisitoare si atunci “dispare” si cauta altceva.

Cum sunt femeile in amor – Cum sunt femeile in amor – Femeia Scorpion: Dominatoare

Femeia Scorpion este posesiva, geloasa si isi doreste sa detina controlul. Isi va chestiona partenerul de cuplu pentru fiecare minut petrecut departe de ea si are tendinta de a da crezare altora decat propriului iubit.

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie

Cum sunt femeile in amor – Femeia Sagetator: Fata dubla

Femeia Sagetator este dornica de aventura, insa isi ascunde foarte bine latura “salbatica”. Cand este nervoasa se dezlantuie. Nu se stie niciodata cand vrea sa “fuga” si sa aiba parte de aventura mult dorita.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Capricorn: Indemanatica

Femeia Capricorn isi foloseste cu indemanare asii din maneca. Este foarte linistita si ti se pare blanda. In realitate, insa, ea isi face jocul. S-ar putea sa iti dai seama dupa ceva vreme ca i-ai cazut in capcana.

Cum sunt femeile in amor – Femeia Varsator: Fara limite

Femeia Varsator nu are limite. Cu o infatisare angelica, ea este deschisa spre aventura. Accepta noul cu usurinta si rareori refuza propuneri mai mult sau mai putin indecente.

 Cum sunt femeile in amor – Femeia Pesti: Razbunatoare

Femeia Pesti este in cautare de aventura si nu rateaza oportunitatile. Daca ii dai prilejul sa te insele, o va face fara remuscari. Prinsa pe picior gresit, ea devina razbunatoare.

Sursa: Fateclick.comLeave a Reply