• Home
  • Horoscop
  • HOROSCOP: Află defectele fiecărei zodii în parte

HOROSCOP: Află defectele fiecărei zodii în parte

Dacă berbecii au tendinţa să fie impulsivi, tauri se simt „preţioşi“, gemenii vorbesc mult şi adesea „cosmetizează“ adevărul, în timp ce racii, când dau de greu, îşi iau jucăriile şi pleacă. Află care sunt cele mai comune trăsături negative ale zodiilor şi vezi dacă te regăseşti.

Fiecărui semn astral îi corespund caracteristici pozitive şi negative, important este să le cunoaştem şi să ştim cu le ţinem sub control şi cum putem profita de pe urma lor.

Trăsături negative ale zodiei: Berbec

xZodiacSignDatesZodiacMeanings.jpg.pagespeed.ic.YRIHSSIOGVÎşi doresc să ajungă în funcţii de conducere, însă cei născuţi sub acest semn nu sunt înzestraţi cu abilităţi manageriale. Pentru a fi şef, ai nevoie de tactică, diplomaţie, ori berbecii sunt impulsivi şi nerăbdători.

De aceea, chiar dacă au calităţi şi viziune, nu reuşesc să ducă până la capăt proiectele de anvergură. Nativii în această zodie au nevoie de cineva în viaţa lor, fie că vorbim de partener sau de prietenul cel mai bun. Pur şi simplu, nu poate să fie singur.

Citeste si Horoscop bazat pe defecte. Uite ce probleme are fiecare zodie

Trăsături negative ale zodiei: Taur

Când vine vorba de nou, nativii în taur sunt sceptici şi preferă metodele clasice şi bine ştiute. În timp, aceştia îşi formează tabieturi la care ţin mult şi devin supărăcioşi dacă îi scoţi din universul lor.

Vor să fie la curent cu tot, chiar dacă vine vorba despre ce mai face vecinul, pentru că toţi nativii născuţi sub acest semn adoră să bârfească. Însă nu sunt rău-intenţionaţi.

Trăsături negative ale zodiei: Gemeni

Mereu în mişcare şi cu planuri în desfăşurare, aşa ar putea fi descrişi gemenii, pe de o parte. Când sunt interesaţi de ceva îşi concentrează toată fiinţa asupra acelui lucru şi, deci, uită de tot şi toate.

Efectiv îşi ignoră familia, prietenii şi se comportă ca şi cum nici nu i-ar cunoaşte. De aceea, riscă să rămână singuri. Dar asta nu este o problemă, pentru că gemenii îşi fac prieteni noi cât ai bate din palme.

Trăsături negative ale zodiei: Rac

S-ar putea spune despre raci că se enervează repede şi îi ţine mult supărarea. În plus, sunt invidioşi pe succesul altora, mai ales că le place să aibă succes în tot ce fac, să fie felictaţi la orice pas şi, inevitabil, să fie în centrul atenţiei.

Pentru că Luna este cea care îi protejează, racii au tendinţa să treacă prin crize existenţiale şi să-şi arate latura vulnerabilă pe care încearcă s-o ţină ascunsă.

Trăsături negative ale zodiei: Leu

Leilor le place să se vadă în oglindă, să se audă, să fie lăudaţi, pentru că se cred adevăraţi mentoripentru ceilalţi. Din păcate, pentru că în mintea lor e loc doar de propria persoană, uită să se gândească şi la nevoile celorlaţi.

De fapt, adoră să fie apreciaţi, încât acceptă complimente chiar şi dacă vin sub forma unor linguşiri crase.

Trăsături negative ale zodiei: Fecioară

Nu ştiu de glumă, chiar dacă fecioarele încearcă să pară că au spirit umoristic. Le caracterizează seriozitatea, însă nu pot fi considerate serioase la capitolul spontaneitate.

De asemenea, la întâlniri ori întârzie ori ajung prea devreme. De asemenea, se împart în două categorii şi când vine vorba despre ordine: unele pot fi extrem de ordonate, trecând chiar în extrema obsesiv-compulsivă, altele au nevoie de dezordine ca de aer.

O dezordine ordonată, fireşte.

Trăsături negative ale zodiei: Balanţă

Comoditatea şi imposibilitatea de a lua o decizie fără să despice firul în patru ar putea fi cele mai des întâlnite trăsături ale nativilor în zodia balanţă.

Pentru că trebuie să cântărească mereu şi să deosebească adevărul de minciună, un lucru de altul, balanţele judecă mult şi trag concluzii, dar nu se sfiesc să se răzgândească în ultimul moment.

Indecise sunt şi în cazul banilor: când sunt prea cheltuitoare, când prea zgârcite.

Trăsături negative ale zodiei: Scorpion

Scorpionii sunt imprevizibili și încăpățânați, așa că dacă ai de-a face cu ei, tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu răbdare și calm.

Nu pot fi ușor de convins, pentru că nu le poți detecta adevăratele intenții. Nu în ultimul rând, scorpionii sunt maeștri în arta manipulării.

Trăsături negative ale zodiei: Săgetător

De departe, poți spune că nativii în săgetător sunt iresponsabili, iar acest defect se vede în tot ceea ce face.

Însă ei iubesc într-atât de mult viața, distracția și să nu stea locului, încât uită să se gândească că orice acțiune are beneficii dar și riscuri. În plus, nu reacționează bine la stres și uneori pot fi agresivi.

Trăsături negative ale zodiei: Capricorn

Dacă ai intrat în colimatorul unui capricorn cu o greșeală nevinovată dar gravă, trebuie să știi că te va ierta dar nu te va uita cât veți trăi. Sunt răzbunători și adesea ursuzi cu cei din jur, dacă nu au vreun interes de la ei.

Pentru că are impresia că este atotștiutor, nativul capricorn preferă să respingă orice idee nouă venită din partea celorlalți, chiar dacă o consideră excelentă.

Trăsături negative ale zodiei: Vărsător

Sunt prietenii care se cunosc la nevoie și sunt în stare să piardă ore să te asculte, dar de la ei nu vei afla mare lucru. S-ar putea spune că sunt introvertiți.

Pe plan afectiv, nativii născuți în primele zile ale lunii februarie au tendința să se complice și, chiar dacă li se dă totul pe tavă, ei preferă să încurce puțin ițele, din plăcerea unei noi provocări.

Ceilalți sunt relativ statornici în relație. Toți sunt atrași de lucruri neobișnuite și mistere, fiind sunt ușor de influențat.

Trăsături negative ale zodiei: Peşti

Ar sta la vorbă zi și noapte, pentru că nativilor în pești le place să vorbească și să se audă. Așa că înarmează-te cu răbdare, pentru că aceștia au multe cunoștințe și de multe ori ai impresia că vor să le dezvăluie pe toate într-o singur dialog sau, mai bine zis, monolog.

Uneori par dezorientați și nu pot privi în perspectivă.

clickLeave a Reply