• Home
 • Horoscop
 • Horoscop bazat pe defecte. Uite ce probleme are fiecare zodie

Horoscop bazat pe defecte. Uite ce probleme are fiecare zodie

Ori de câte ori suntem iritaţi de defectele unui nativ, trebuie să ne aducem aminte că are şi destule calităţi şi că nu există nicio zodie fără imperfecţiuni. În cazul în care vrei să afli mai multe despre partenerul tău dintr-un horoscop bazat pe defecte, trebuie să știi că nu lipsa conflictului ajută o relație, ci felul în care acesta este soluționat.

Dacă ești interesat să citești un horoscop bazat pe defecte, vei găsi foarte utile următoarele informații.

Horoscop bazat pe defecte: Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Angry woman using a computer

Angry woman using a computer

Berbec. Ca în cazul tuturor semnelor de foc, şi Berbecii „păcătuiesc” prin nu a avea răbdare. Din această cauză, promit adesea mult şi realizează prea puţin, atrăgând criticile tuturor celor din anturaj. Având în vedere acest horoscop bazat pe defecte, putem spune că sunt foarte încăpăţânaţi și riscă să piardă prietenii de-o viaţă susţinându-şu aberaţiile.

 1. Taur. Poate fi apreciată ca fiind cea mai încăpăţânată zodie din întreg horoscopul. Nativii maturi ajung să aprobe tot ceea ce li se cere, dar vor merge întotdeauna pe „drumul” ales de ei. În ceea ce privește un horoscop bazat pe defecte, uneori li se reproşează şi că se mişcă prea lent ori că fac zece planuri înainte de a porni la treabă.
 2. Gemeni. Şi aceşti nativi sunt nerăbdători, în primul rând pentru că gândesc mai repede decât cei din anturaj şi nu le place să bată pasul pe loc. Când e vorba de un horoscop bazat pe defecte, gemenii nu-i acceptă pe cei mai puţin inteligenţi şi chiar apelează la sarcasm pentru a-i alunga. Din această cauză par adesea lipsiţi de sentimente.
 3. Rac. Mult prea sensibili, Racii se adaptează foarte greu la situaţiile noi şi nu acceptă duritatea. Având în vedere acest horoscop bazat pe defecte, putem spune că încăpăţânarea este la ea acasă, simţindu-se obligaţi să le dovedească celor din jur că doar ei au dreptate. Se concentrează mai greu şi sunt mari amatori de alcool.

 VEZI SI:

Horoscop. Cum o să fii la bătrâneţe, în funcţie de zodia ta

Fantezii ale zodiilor. Ce îşi doreşte fiecare în funcţie de semnul astral

Top 5 zodii care mint si insala


 

Horoscop bazat pe defecte: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

 1. Leu. Mult prea orgolioşi, nu vor accepta niciodată că nu merită să fie aleşi ca lideri. În ceea ce privește un horoscop bazat pe defecte, leii nu se dau în lături să fie agresivi, iar violenţa şi autoritatea sunt manifestări prin care consideră că trebuie să se impună. În general, nativele sunt cele care „vânează” şi devin periculoase.
 2. Fecioară. Preocupaţi de respectarea obsesivă a detaliilor, pierd timp considerându-se perfecţionişti şi devenind enervanţi pentru cei cu care muncesc, fiind printre fruntașii unui horoscop bazat pe defecte. Foarte pretenţioşi şi intransigenţi, intră repede într-un fel de panică prin care ajung la anxietate sau chiar isterie.
 3. Balanță. Amabilitatea excesivă poate deveni supărătoare în cazul Balanţelor, care vor să se facă plăcute în orice condiţii. În cadrul unui horoscop bazat pe defecte, putem spune despre aceste semne că cel mai adesea se feresc să ia decizii clare şi apelează continuu la sfaturile celor din jur, căutând să scape de responsabilităţi.
 4. Scorpion. Este de preferat să nu fie jigniţi în niciun fel, deoarece nu iartă şi nu uită, aşa că se vor răzbuna înzecit sau mai mult decât atât. Guvernaţi de Marte şi de Pluto, devin foarte uşor violenţi, agresivi şi vindicativi, fiind lideri în ceea ce privește un horoscop bazat pe defecte. Nu-i criticaţi şi nu-i contraziceţi pentru că şi orgoliul lor este imens!

 

POATE TE INTERESEAZA SI:

Cum sunt femeile in amor, in functie de zodie

Top 5 zodii care devin insuportabile după căsătorie

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie


 

Horoscop bazat pe defecte: Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

 1. Săgetător. Vorbeşte prea mult, glumeşte prea mult şi chiar se laudă prea mult. Îşi enervează până şi prietenii, obţinând cu mare uşurinţă lucruri pentru care alţii muncesc din greu ani de zile. Dacă ar fi să ne luamă după un horoscop bazat pe defecte, despre Săgetători se poate spune că sunt excesivi în tot ceea ce fac, aşa că nu este de mirare că îi obosesc pe cei din anturaj.
 2. Capricorn. Mai pragmatici şi mai pretenţioşi decât nativii din Fecioară, sunt de cele mai multe ori ipohondri şi pesimişti. În general, le induc celor din jur o stare de nelinişte prin modul de comunicare alambicat, lipsit de claritate. Dacă guvernatorul zodiei, Saturn, se află în domiciliu, ambiţia va deveni de-a dreptul patologică. Într-un horoscop bazat pe defecte, Capricornii ocupă și ei un loc fruntaș.
 3. Vărsător. Excentricitatea îi poate face pe aceşti nativi foarte puţin suportabili, mai ales că au un mod de a trăi prin care consideră că li se cuvine totul sau că trebuie să treacă prin toate experienţele posibile. Dacă ești interesat de un horoscop bazat pe defecte, trebuie să știi că cei mai enervanţi sunt nativii care fac din consumul de alcool un mod de a trăi.
 4. Pești. Extrem de permeabili la emoţiile şi durerile celor din jur, ajung cu timpul să se ecraneze total ca să nu mai sufere, însă cei din jur îi percep ca fiind nesimţiţi. În ceea ce privește un horoscop bazat pe defecte, Peștii ajung foarte uşor nedespărţiţi de depresie, iar sensibilitatea excesivă îi irită pe toţi cei cu care încearcă să convieţuiască.

click.roLeave a Reply