• Home
  • Horoscop
  • Horoscop: Cum iubesc bărbaţii, în funcţie de zodie. Află totul despre comportamentul lor într-o relaţie

Horoscop: Cum iubesc bărbaţii, în funcţie de zodie. Află totul despre comportamentul lor într-o relaţie

Barbatii nu se pricep sa isi exprime sentimentele si, de multe ori, femeile nu stiu ce sa creada despre ei. Chiar daca sunt implicati intr-o relatie serioasa, le este greu sa spuna primul “te iubesc”.

cuplu3Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si te ajuta sa-i intelegi mai bine. Asadar, afla cum iubesc barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut:

Berbec

Berbecii sunt genul de barbati care se arunca mereu cu capul inainte. Pasionali, indrazneti si sensibili, ei isi vor dori sa faca primul pas si sa isi cucereasca partenera. Ei nu vor flirta niciodata cu alte femei si vor incerca sa fie un adevarat exemplu pentru ceilalti reprezentanti ai sexului puternic. Asadar, daca ai o relatie cu un Berbec, el iti va oferi totul pe tava, trebuie doar sa-i demonstrezi ca esti alaturi de el.

Taur

Taurii au prostul obicei de a grabi lucrurile. Dornici de afectiune si de atentie, ei se vor grabi sa isi exprime sentimentele sau isi vor lua anumite angajamente fata de partenera de viata. Ei au nevoie de stabilitate si de siguranta, astfel ca toate actiunile lor vor fi ghidate in acest sens. Un Taur stie sa isi asculte iubita si sa ii acorde atentie, iar daca ai o relatie cu acest nativ, atunci asteapta-te doar la lucruri minunate.


 

Cate iubiri este posibil sa ai in functie de zodie

Cat de rele sunt femeile in functie de zodie

Cat de geloasa esti in functie de zodie


Gemeni

Spre deosebire de multi reprezentanti ai sexului puternic, barbatii Gemeni adora sa fie asaltati cu telefoane si cu mesaje. Ei sunt foarte vorbareti si isi doresc o partenera care le poate oferi atentie. Sunt sarmanti, fermecatori si imprevizibili, ceea ce inseamna ca nu sunt chiar idealul masculin pentru o relatie serioasa. Daca iubitul tau este zodia Gemeni, asteapta-te si la surprize neplacute din partea lui.

Citeste mai mult pe ele.roLeave a Reply