Horoscop dragoste 2016

Horoscop dragoste 2016 pentru toate zodiile

Horoscop dragoste 2016 pentru Berbec

Până la vară, viața amoroasă se anunță destul de monotonă. Continuă tendința cu care te-ai obișnuit mai mult sau mai puțin de a fi în stare de conflict cu cei din familie, din motive prostești, lipsite de orice consistență. Sunt certuri pe vorbe, dar care au rădăcini adânci în ceea ce nu s-a spus atunci când trebuia spus. Ar fi bine să gestionezi aceste situații cu foarte multă sinceritate, mai ales în prima jumătate a anului ca să nu mai iei cu tine, în viitor, dureri nemărturisite și nemulțumiri neexprimate.

Din iulie, dupa ce Jupiter va intra in Leu, in zona iubirii din horoscopul tau, viața ta sentimentală se revigorează într-un fel pe care nu îl trăiești prea des, ce e drept cu destule probleme, blocaje și autolimitări provocate de amintiri care te împiedică să vezi prezentul așa cum este, promițător și generos. Vei acorda mai multă atenție sentimentelor, persoanelor care ți le inspiră și le hrănesc, inclusiv copiilor pe care dacă nu îi ai, îi vei primi în dar cel mai probabil în acest an, dar și în prima jumătate a anului viitor. Cu teamă, cu rețineri, cu un bagaj prea mare de emoții negative, ar putea începe și o nouă poveste de dragoste sau cea existentă să devină deosebit de complicată din cauza unor tentații pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoase pentru tine pentru că te vor determina să îți complici inutil viața.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru Taur 

Vestea mai putin bună este că inca nu s-a epuizat lunga perioadă de complicații în relațiile importante care a provocat separări, reveniri sau, în anumite cazuri, sudarea solidă a relației de cuplu. Si in 2016 Saturn in zona relatiilor de cuplu te indeamna sa fii mai matur, sa știi ce vrei și sa prețuiești mai mult stabilitatea decât tentația și aventura.

Anul acesta va trebui să privești în față consecințele deciziilor luate și să descoperi ce implicații au ele. Principalul pericol vine tot de la tine, de la propriile dorințe, frustrări, vise neîmplinite și chiar pofte nestăpânite. Intregul an, dar în special prima jumătate, pot deveni greu de suportat din cauza limitărilor pe care trebuie să le suporți pentru a asigura stabilitatea relației.

Șansele de a începe o nouă relație sunt puține, sezoniere, de exemplu în lunile de vară. Tot vara aduce debutul unei perioade de un an în care vei face schimbări importante în situația familială, fie printr-o mutare, un membru al familiei vine, altul pleacă sau chiar tu te muți în altă parte, cam fără tragere de inimă. Pleci în căutarea unui mai bine, dar cu atâtea temeri adunate, încât chiar dacă ai găsi acel bine va fi mult diminuat.

Lunile mai și noiembrie se anunță a fi poate cele mai complicate din întegul an, atunci se pot petrece evenimente care pot schimba destul de mult drumul pe care mergi, ceea ce înseamnă că va trebui să iei anumite decizii. Pe tot parcursul anului beneficiezi de o formă specială de inspirație la care ai acces dacă ești interesat de astfel de lucruri, care te poate ajuta să găsești un echilibru între problemele concrete și cele ale sufletului care își va cere și el drepturile în noul an și nu vei mai putea ignora acest aspect.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru Gemeni 

Un an nu foarte dinamic în plan relațional, cu doar vreo două momente cheie, lunile mai și noiembrie, în care este posibilă orice evoluție, oricât de surprinzătoare, în acest domeniu. Partea a doua a anului poate aduce mai multă tulburare, mai multă derută, așa că dacă ai de luat decizii importante ar fi bine să le iei în prima parte. Misiunea ta este, pe tot parcursul anului, să îți protejezi singur sentimentele pentru că atfel se vor afla în pericol de a cădea undeva în planul secund al existenței tale și apoi te vei întreba de ce îți simți sufletul gol.

Șansele de a iniția o nouă relație și chiar de a o oficializa sunt egale cu cele de separare, așa că de tine depinde soarta relațiilor, mai ales în noile condiții vitrege pentru sentimente. Te poate afecta destul de mult o răceală accentuată în relațiile de familie care își poate pune amprenta serios asupra atitudinii tale față de apropiați. Vei căuta refugiu din calea atâtor intemperii sentimentale și nu îl vei găsi dacă îl cauți în exterior. Sfătuitorii sunt absenți, afectați fiind chiar de lipsa ta de considerație față de efortul lor. Incepând cu lunile de vară este posibilă o decizie radicală menită să lămurească situația familială, o mutare cu serviciul care va implica și o schimbare în viața de familie sau invers. Orice decizie de acest fel va cere un sarcificiu important de imagine pe care trebuie să fii pregătit să îl faci, dacă ești sigur că acesta este drumul cel bun.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru zodia Rac 

Ți-a venit și ție rândul să dovedești maximă seriozitate în angajamentele luate față de partenerul de cuplu, să îți clarifici drepturile și responsabilitățile în această relație și să te conformezi limitelor pe care o astfel de relație le impune. Saturn se va afla in 2016 in sectorul dragostei din horoscopul Racului pentru 2016, si este esențial să tratezi corect orice situație care pare să conducă la nemulțumiri legate de partener pentru că acestea tind să se acumuleze și sapă la rădăcina relației care va începe să se șubrezească.

Anul trecut, sub influenta tranzitului indelungat al lui Pluton prin segmentul relatiilor si casatoriei, in aspect negativ cu Uranus, probabil ai forțat nota și concluziile la care ai ajuns au fost atât de pesimiste încât a trebuit să o iei de la zero cu încrederea în partener și să reconstuiești totul. Vei mai avea astfel de ocazii și în noul an, poate de data aceasta nu mai au același caracter spectaculos, cu amenințări și gesturi brutale. Acum se va pune problema, mai ales în prima jumătate a anului, a unor vorbe proaste, cu efect coroziv pe termen lung, iar în partea a doua a unor decizii pe care le iei de capul tău, cu potențial exploziv asupra relațiilor de suflet. Trebuie să canalizezi, în mod sincer, o parte din atenția ta asupra celorlalți, să le acorzi importanța cuvenită fiecăruia, să dai dovadă de respect și să uiți de lupta pentru putere pe care ai practicat-o până acum cu oricine, dacă vrei să ai parte de relații frumoase și armonioase in 2016.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru Leu

Perioada anterioară ți-a permis să descoperi cât de importante sunt relațiile de suflet, ce loc trebuie să ocupe sentimentele în viața ta și ce rol ai tu în viața celor pe care îi iubești. Noul an aduce nenumărate ocazii de a confirma dragostea ce le-o porți, postură destul de dificilă pentru tine care preferi să primești dovezi de afecțiuni, nu să le oferi și în nici un caz în mod constant. Acum ai ocazia să te maturizezi în acest plan și să faci o selecție foarte strictă a elementelor de comportament la care trebuie să renunți, de dragul armoniei în familie.

Prima jumătate a anului nu aduce noutăți decât în domeniul relațiilor de familie, unde comunicarea va deveni din ce în ce mai deficitară, semn că trebuie să intervină o conștiință trează pentru a restabili relațiile firești. A doua jumătate poate fi ceva mai generoasă, dar cu destule probleme care vor fi așezate, din nou, cu generozitate, pe umerii tăi. De tine depinde soarta relațiilor cu cei dragi în acest an, de antrenamentul anterior, de sinceritatea pe care ai acumulat-o și de cât de conștient ești de faptul că o relație trebuie îngrijită, cultivată, ca o floare rară. Perioadele dificile vor fi provocate de creșterea numărului de responsabilități familiale pe care, vrei, nu vrei, trebuie să ți le asumi, în locul celor din familie care nu le mai pot îndeplini așa cum trebuie. Părinții, în mod special, te vor solicita, așa că este bines ă fii pregătit pentru aceste momente dificile.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru Fecioara 

Este un an important pentru evoluția relațiilor de suflet, dar destul de greu de suportat și provocator. Ești vizat de aspecte puternice care te invită să te decizi, să prețuiești mai mult iubirea matură care aduce încredere și mai puțin focul de paie al îndrăgostirii. Pluton se va afla in Capricorn in segmentul iubirii si deși este un moment foarte important, vei fi preocupat, în primul rând, de propriile sentimente, aceasta este etapa, de clarificare, de cunoaștere a iubirii cu toate profunzimile ei, inclusiv în postura de părinte, dar nu numai.

Te-ai putea feri de relații, o vreme, să agreezi doar ideea că există cineva acolo pe care îl poți iubi, fără nici un angajament serios. Sau ai putea fi atras de persoane mai calme, mai conștiente de propriile sentimente, mai sigure pe ele. Pentru cei mai în vârstă este o ocazie neprețuită de a trăi o nouă poveste de dragoste, una construită frumos, pe baza relației în care sunt deja implicați, sau una complet nouă, puternic trasformatoare.

Prima jumătate a anului va fi cea mai provocatoare, aduce numeroase momente de investigare, de reflexie și de reașezare a unor valori, deosebit de importante pentru soarta relațiilor cu cei dragi. E ca și cum ai înțelege, pas cu pas, ce a lipsit până acum din relațiile tale și vestea cu adevărat bună este că accepți aceste schimbări și vei reuși să umpli acele goluri pe care le descoperi. A doua jumătate, se anunță puțin mai senină, cu noi experiențe, trăiri intense și progres pe calea cunoașterii propriei persoane, în postura de om care iubește într-o manieră diferită decât cea de până acum. Relațiile oficializate vor fi supuse unor teste de rezistență destul de dure, dar vei ști ce ai de făcut pentru a preveni o separare.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru zodia Balanta

În ultimii 3 ani ai trăit experiențe dintre cele mai inedite, unele dintre ele unice, iar viața ta sentimentală a luat-o razna, fără ca tu să mai poți face ceva ca să controlezi evenimentele. Uranus se va afla si in 2016 in zona iubirii din horoscopul tau si aceeași tendință este valabilă și pentru acest an, de această dată mai puțin încărcată de neadevăruri, înșelătorii sau ispitiri.

Viața de familie însă devine o adevărată problemă, cu multiple implicații, cu nevoia de a gestiona conflicte de ani de zile nerezolvate care au provocat pagube importante și pierderi de ambele părți. Incepi anul cu decizia clară de a nu mai permite nimănui amestecul în problemele tale, mai ales cele de familie și legate de situația locativă. Pui piciorul în prag într-un gest de mare curaj și iei taurul de coarne pentru a te elibera de unul dintre cei mai persistenți factori de stres din viața ta, un membru al familiei care încearcă să îți controleze viața. Ai destule pe cap, inclusiv problemele copiilor, ca să nu mai fie nevoie și de un stres în plus. Ai o șansă majoră de a deveni mai responsabil, mai matur și mai serios în toate aspectele vieții tale, inclusiv pe plan relațional. Până acum te-ai jucat, acum ai de-a face cu partea serioasă a vieții din toate punctele de vedere și trebuie să faci față mai mult decât onorabil pentru că ai toate resursele necesare pentru a reuși.

 

Horoscop dragoste 2016 Scorpion 

Ai șansa unică în viață de a prețui sentimentele la adevărata lor valoare și de a trăi ținând cont de ele, atunci când vei recunoaște cât de importante sunt. Intregul an ești favorizat la acest capitol, mai mult în prima jumătate, când vei fi ocupat și cu multe alte probleme, mai puțin în a doua, când vei fi dispus să vezi ce rol esențial au cei dragi pentru echilibrul ființei tale, în general. Intregul tău univers interior trece prin schimbări profunde, ale căror roade le vei culege peste un timp, când se va încheia procesul de maturizare, de reașezare, pe baze mai solide, a personalității tale. Este foarte important să ai grijă de relațiile cu cei dragi, să le acorzi atenție și să protejezi sentimentele care vă leagă de atacurile deosebit de frecvente la care vor fi supuse în noul an.

In prima jumătate a anului nu vei observa vreo lipsă pentru că vei primi suficiente dovezi de dragoste, dar în a doua jumătate, când aceste dovezi vor fi mai puține, vei ajunge să îți pui întrebări și să te îndoiești de sentimentele acelor oameni, în loc să preiei rolul celui care oferă, pentru a acoperi ceea ce lipsește. Relațiile de cuplu evoluează așa cum le coordonezi tu. Este bine să nu te izolezi de cei pe care îi iubești, să comunici cu ei și să prețuiești rolul lor în viața ta.

 

Horoscop dragoste 2016 Sagetator 

Si in 2016 ai parte de un tranzit important, greu, în zona inimii și asta poate continua seria schimbărilor începute anul trecut prin abandonarea unor comportamente greșite, de voie sau de nevoie. Principalul câștiga va fi abandonarea statutului de victimă pe care ți l-ai asumat în ultimii ani și descoperirea unor noi resurse sufletești care îți permit să fii mai echilibrat, fără să îți afecteze calitatea și intensitatea vieții sentimentale. Totul se petrece aparent brusc, dar e o urmare firească a unor evenimente, inclusiv în relațiile cu copiii cărora vei fi nevoit să le recunoști anumite drepturi, mai ales pe acela de a-și coordona singuri viața, într-o oarecare măsură, chiar dacă asta te va lăsa pe tine fără obiectul muncii de îngrijire pe care o iubești atât de mult.

Vor exista două momente de cotitură în plan sentimental, iar consecințele lor se vor întinde pe întreg parcusul anului pentru că sunt aspect puternic trasformatoare. Lunile mai și noiembrie sunt repere pentru noua serie de modificări în prioritățile tale. Iar din iulie vei trece la o cu totul altă abordare a relațiilor deoarece vei avea ochi să vezi ceea ce ți se oferă, să apreciezi chiar și relațiile imperfecte, dar vii, intense. Cei singuri vor avea, începând cu luna iulie, numeroase ocazii de a ieși din starea de izolare și de a participa la o relație cu persective frumoase. Este foarte important să nu amesteci prezentul cu trecutul, să nu faci comparații nepotrivite și să accepți o împrospătare a sentimentelor de care poți beneficia în a doua jumătate a acestui an. Relațiile cu vechime pot trece și ele prin trasformări importante, din cauza faptului că va deveni din ce în ce mai clar că ceea ce vă leagă sunt sentimentele și nu interesele concrete, trecătoare și adesea pline de provocări. Acest tip de relații se pot suda mai bine în prima jumătate a anului și datorită acestui lucru să facă față seriei de complicații din a doua jumătate.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru zodia Capricorn 

Unul dintre cele mai complicate capitole din viața ta,  este cel sentimental, care va continua să îți dea bătăi de cap serioase și în noul an. Până la finalul lunii ianuarie va fi ceva mai greu să colaborezi cu partenerul, iar pentru toate aceste neajunsuri te vei gândi foarte serios până la vară să te retragi din relația actuală. Nemulțumirile vor fi din ce în ce mai puține, dar ispitele curg și e greu să le reziști. Cei mai așezați și mai realiști vor trece cu vederea imperfecțiunile relației, punându-le pe seama unei etape de armonizare necesare.

Prima jumătate a anului probabil o vei petrece pendulând între dorința de a avea o familie, de a te îngriji de ea și nevoia mereu mai mare de a fi liber, de a te ocupa numai de tine și de idealurile tale. Lunile mai și noiembrie sunt un adevărat pericol la adresa relațiilor sentimentale, mai ales cele care nu au ajuns să fie oficializate. A doua jumătate vei fi mai stabil în sentimente și te vei ocupa cu mare determinare de familie, de casă și de propriul interior pentru a asigura acea coeziune care nu trebuie să  lipsească din căminul tău, pe care îl vezi acum ca pe un fundament al vieții tale. Apropiații vor răspunde acestor gesturi frumoase, într-o oarecare măsură și doar din când în când. Ca să nu fii dezamăgit, ar fi mai sănătos să nu te aștepți la cine știe ce recunoștință din partea lor.

 

Horoscop dragoste 2016 pentru Varsator 

După o perioadă destul de lungă și intensă de complicații relaționale, dar care a adus clarificări valoroase, urmează un an în care principalul pericol la adresa stabilității relațiilor vine chiar de la tine, de la îndoielile tale și de la reperele din trecut pe care le folosești și acum pentru a evalua o relație împlinită.

Prima jumătate a anului este mai putin favorabilă relațiilor de cuplu, amenințările venind din interior, de la tine în special. Rostești cuvinte negândite, crezând că vei fi iertat și se va da uitării ce ai spus, dar tu nu faci acest  lucru când vine vorba de vreo gafă a partenerului. Incerci să ascunzi lipsa de încredere în sine sub aparența unei persoane raționale, care știe multe, din experiență și nu mai poate fi păcălit să creadă orice. Aici e o capcană de care ar trebui să te ferești, de dragul de a te feri de suferință ai putea pierde o ocazie autentică de a construi o relație durabilă. Partenerul îți vede foarte clar slăbiciunile și va încerca să te ajute să înțelegi că din punctul său de vedere ești unic, irepetabil, nu o simplă cantitate neglijabilă care poate fi înlocuită oricând.

In a doua parte a doua a anului, dupa ce Jupiter va intra in Leu, relațiile ar putea evolua mult mai bine, în ritmul lor, nemafiind tulburate de suspiciune și îndoială. Ai putea exagera anumite responsabilități pentru a justifica refuzul de a te implica sincer și deplin în relația actuală. Nu e decât o păcăleală dureroasă să stai pe margine, gândind ce ar fi dacă ai accepta să participi din toată inima la relația respectivă.

Horoscopul Dragostei pentru zodia Pesti in 2016

Dragostea este un domeniu aflat în plină dezvoltare, într-un ritm alert, care va continua și în noul an. Asimilezi lecții de viață foarte importante, dezamăgirile care vin de la prieteni le compensezi cu afecțiunea dăruită celor dragi și te maturizezi văzând cu ochii în plan afectiv. In prima jumătate a anului cercul de prieteni va deveni din ce în ce mai subțire și te vei vedea nevoit să te ocupi cu mai multă atenție de cei apropiați, cel mai probabil de copii și de jumătatea ta. Nu ai liniște, nu ți-ai găsit încă locul și nici nu ai vrea să te oprești aici, dar nu ai încotro, situația cere stabilitate, angajament serios și abandonarea iluziilor.

Și personalitatea ta se află în plină transformare și simți asta, uneori mai intens, altădată nu prea. Ai văzut anul trecut ce înseamnă să cedezi ispitelor și să îți complici viața. Anul acesta ispitele vin din mediul de la serviciu, dar nu vor fi la fel de intense și se vor limita la mici aluzii, invitații sau propuneri indecente. Cum ai invatat să nu te mai amăgești, cel mai probabil nu vei ceva în astfel de situații. Problemele pot să apară în relațiile de cuplu începând cu luna iulie, pe fondul unei nevoi de extindere a sferei de interese pentru a te putea dezvolta, a te asocia cu alte persoane și a colabora cu diverși oameni, cu care poți construi ceva. Numai că aceste oferte sunt ciuntite, le lipsește ceva, te pot compromite social sau te pot pune în situația de a retrăi evenimente trecute pe care ai crezut că nu le vei mai întâlni.

horoscopbunLeave a Reply