Horoscopul banilor pentru februarie 2016

Astrele indică o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru cei mai mulți dintre nativii celor 12 zodii. Află dacă te numeri printre ei, cum să-ți păstrezi bunăstarea și ce să faci dacă nu ai noroc de bani în februarie.bani_63525000

Berbec

Vei avea energie și spirit de inițiativă care te vor ajuta pe plan financiar în februarie. Mai mult, e posibil să existe și implicații personale în activitățile care-ți aduc bani. Vei accepta și vei învinge toate provocările care ți se vor ivi în cale. Rudele si persoane influente te vor ajuta să-ți pui în practică proiectele profesionale. Dacă ai investit bani în ceva, acum vei culege roadele, iar dacă vei avea probleme cu banii spre finalul lunii, va fi doar ceva temporar.


Horoscopul de tot rasul: Rugaciunea zodiei tale

Top 5 soacre de cosmar

Aceste doua zodii nu se vor intelege niciodata


 

Taur

Vei avea câștiguri importante la serviciu, ca urmare a eforturilor depuse pentru a avea un salariu mai mare sau o funcție superioară. Luna februarie se deschide ca o mină de aur în fața ta, cu moșteniri neașteptate și relații profesionale cu mari beneficii. Ai calitățile necesare pentru a transforma ocaziile care apar în succes în plan financiar. E momentul să scapi de datorii mai vechi și să pui ceva deoparte pentru zile negre.

citeste mai multe pe: realitatea.netComment ( 1 )

Leave a Reply