Top 5 barbati macho in functie de zodie

Top 5 barbati macho in functie de zodie – Masculinitatea si simtul umorului unui barbat atrage, de ce sa nu recunoastem.

Top-5-barbati-macho-in-functie-de-zodie

Un barbat puternic emana siguranta si acest lucru se vede din celalalt capat al cladirii in care se afla. Iar noi, “domnisoarele”, ce cautam altceva in afara de siguranta si stabilitate, din toate punctele de vedere? In ziua de astazi acestia se mai numesc si barbati “macho” pentru ca in jurul lor roiesc mai mereu un numar relativ de doamne si domnisoare.

Din acest motiv, ne-am gandit sa alcatuim si noi un top 5 al barbatilor “macho”, in functie de semnul zodiacal, deoarece Planetele influenteaza, bineinteles si acest aspect al vietii noastre.Fecioara

Da, el nu este genul de barbat caruia ii lipseste experienta in ceea ce priveste tainele unei femei, din contra insa, se pare ca nativii acestei zodii reusesc sa exceleze in aproape toate domeniile. Se imparte intre casa, familie, prieteni dar si serviciu si nu lipseste de la nici un eveniment mai important, primind titlul de cel mai bun barbat al zodiacului. Cand vorbim de cei singuri sau care nu au o relatie chiar stabila, numarul cuceririlor nu mai are nici o relevanta deoarece pentru ei nu are importanta ce sentimente sunt puse-n joc ci daca placerile sunt total satisfacute.

Balanta
Chiar daca este o zodie stabila, ce agreaza relatiile de durata, cand vorbim de flirt, el este pe primele locuri deoarece merge pe principiul ca femeia sau femeile de langa el il definesc. Are nevoie de atentie din partea doamnelor si domnisoarelor ce-i sunt in jur si va face orice scamatorie, orice este nevoie pentru a le atrage de partea lui. Ii place sa socializeze, insa foarte usor se poate ajunge la alte lucruri mult mai “serioase”, daca actioneaza cand trebuie. Atunci cand este intr-o relatie, pentru a-l tine langa tine, tot ce trebuie sa faci este sa nu te opresti din a-i face complimente, pentru ca altfel va cauta acest lucru in alta parte.

Gemeni
Avand in vedere latura lor dualista, Gemenii, sunt firi jucause, dau senzatia ca nu sunt duri si n-o sa-si impuna in veci punctul de vedere. Chiar si asa, sunt acei barbati care-ti traseaza o gandire in asa fel incat sa ai impresia ca de fapt tu ai fost cea care a venit cu ideea, in prima faza. Te pot juca pe degete foarte usor deoarece stiu cum sa cucereasca si se modeleaza dupa fiecare gen de femeie in parte. Va alunga orice urma de inhibitie si va face in asa fel incat sa crezi pe cuvant tot ce spune cu toate ca in majoritatea cazurilor, acest nativ apeleaza la minciuna pentru a obtine ce si pe cine-si doreste.

Leu
Regele junglei, nici nu se putea astfel. Acesti barbati sunt de parere ca orice li se cuvine, inclusiv femeia pe care si-o doresc. Nu sunt genul ce fac mereu sacrificii sau compromisuri insa, cand li se pune pata trebuia sa iasa ca ei. Aparentele sunt foarte importante pentru el asa ca in mod clar il vei remarca dintre zeci de barbati deoarece va fi cel mai sigur pe el si cel mai zeflemist. Mizeaza pe limbajul trupului si nu va incerca sa te vrajeasca prea mult deoarece “are balta peste” si nu-si va pierde timpul aiurea. Pentru acestia pe primul loc in viata nu este nimic altceva decat orgoliul.

Pesti
Poate nu v-ati gandit ca ar fi si ei in acest top insa, Pestii sunt un al gen de barbat “macho” deoarece modul lor de actiune este total diferit de al celorlalti. Va cauta sa va flateze, sa va faca centrul universului si uneori va mai inflori unele lucruri pentru a iesi el cat mai bine si pentru a obtine ceea ce isi doreste. Va miza pe complimente si pe cadouri scumpe pentru a castiga atentia unei doamne sau domnisoare iar acestea de multe ori vor ajunge cu el in pat doar pentru simplul fapt ca se vor simti de-a dreptul coplesite de situatie.

 

sursa: yve.roComment ( 1 )

Leave a Reply