• Home
  • Horoscop
  • Cele mai tari combinatii de zodii daca vrei o relatie perfecta?

Cele mai tari combinatii de zodii daca vrei o relatie perfecta?

Cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste!

Cele mai tari combinatii de zodii – Femeie Berbec – Barbat Rac

cupluFemeile Berbec sunt intreprinzatoare, lucreaza din greu si deseori uita sa mai aiba grija si de ele. Barbatul Rac este foarte saritor si o va ajuta ori de cate ori are nevoie. O va sustine in tot ce face.


Vezi si:

Horoscopul detectivilor – Cum rezolvi o crimă, în funcţie de zodie

Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternica atractie pentru barbati!

CUPLURI MAGICE ÎN FUNCŢIE DE ZODIE


Cele mai tari combinatii de zodii – Femeie Taur – Barbat Fecioara

Femeile Taur isi doresc un barbat care sa raspunda “prezent” la fiecare solicitare a lor. Barbatul Fecioara este cel mai fericit sa o ajute, astfel incat femeia sa se simta regina. Indiferent de cererile ei, el va fi dispus sa o indeplineasca.

Cele mai tari combinatii de zodii – Femeie Gemeni – Barbat Varsator

Relatia va fi bazata pe incredere reciproca, fiecare punandu-si bazele pe celalalt. Barbatul Varsator se va comporta ca un amant libertin, imagine pe care femeia Gemeni o adora. Un cuplu perfect!

Cele mai tari combinatii de zodii – Femeia Rac – Barbat Taur

Femeia Rac va depune eforturi in amor, pentru ca este destul de pretentioasa. Barbatul Taur este cel mai potrivit pentru ea, chiar daca ii va da batai de cap. El o va iubi si va avea grija de ea.

Cele mai tari combinatii de zodii – Femeia Leu – Barbatul Leu

Iubesti femeia Leu pentru ca este frumoasa, stapana pe sine. Daca nu esti suficient de abil, nu o vei putea cuceri. Insa barbatul Leu stie exact ce trebuie sa faca ca sa-i fie pe plac.

Cele mai tari combinatii de zodii – Femeia Fecioara – Barbat Gemeni

Femeia Feciora este foarte pretentioasa si vrea sa fie lider. Daca o place, barbatul Gemeni va avea rabdare cu ea si o va ajuta in toate problemele ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

 Leave a Reply