Când cunoşti persoana potrivită, îţi faci mereu planuri pentru restul vieţii şi ai tot felul de vise legate de relaţia voastră. Asta include şi s3xul. Însă cu toţii avem preconcepţii legate de s3xul în căsnicie şi intimitatea dintre soţi. Iată ce trebuie să ştii, petnru a fi pregătit pentru viaţa de cuplu căsătorit, confoem huffingtonpost.com.

1. Intimitatea s*xuală nu se întâmplă ca în filme

Învăţăm multe lucruri despre s3x de la TV, din filme şi din publicitate. El pare ca ceva spontan, amuzant şi fără nici un defect. Însă adevărul e cu totul altul: trebuie să munceşti pentru s3x, iar asta face ca relaţia să dureze mai mult.

2. Ceva despre frecvenţă: fiţi pregătiţi

Poate crezi că un mariaj înseamnă mult s3x. Pentru că de ce nu? E ok, poţi să trăieşti cu această fantezie, e una frumoasă.

3. S*xul e ca vinul: e mai bun pe măsură ce trece timpul

S3xul e ceva la care devii bun pe măsură ce trece timpul. E nevoie de comunicare, practică şi timp.

4. S*xul nu înseamnă numai să primeşti, ci şi să dai

E bine să dăruieşti, nu numai să primeşti. S3xul e un model grozav pentru a învăţă cum să faci sacrificii. Fii generos cu partenerul.

Femeile vor la fel de mult ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

30 de lucruri mai puţin cunoscute despre…

Poziția “Asediul dragostei”. 3 avantaje

5. Bărbaţii şi femeile văd s*xul diferit

Pentru bărbaţi, s3xul e ceva visual şi instant. Pentru femei, e legat de relaţii, de securitate şi de cât de mult se simt iubite. Bărbaţii sunt gata pentru s3x oricând, femeile au nevoie de timp. Asta poate fi foarte frustrant. Dar e ok.

6. S*xul nu te completează

Dăm mai multă importanţă s3xului decât ar trebui. S3xul e ceva incredibil şi foarte satisfăcător, dar nu trebuie să însemne totul.

7. S*xul poate fi amuzant şi jucăuş

Sunt multe lucruri legate de s3x de care nu eşti conştient. S3xul nu e doar plăcere, ci şi vulnerabilitate, momentul acele când iubeşti pe cineva şi nu ai ce ascunde de aceea persoană.

8. Fă-o să ştie că e dorită

Un bărbat trebuie să se asigure că femeia ştia că e dorită în mai multe moduri, nu doar fizic. Că îi vrea inima, mintea, tot ce înseamnă ea.

9. S*xul e mai misterios decât crezi

S3xul poate părea simplu, dar e mult mai complex. Ceva magic se întâmplă în timpul actului, ceva care vă uneşte.

10. S*xul în căsnicie e o formă de idolatrie

S3xul alături de soţ sau soţie e un fel de călătorie spirituală, e lipsit de inhibiţii, nu trebuie să îţi ceri scuze pentru el şi trebuie făcut des. E, practic, o formă de idolatrie.