Nu doar un cadru de lux poate fi scena unei iubiri ca-n filme. Puteţi pune în practică fantezii erotice la ţară, în fân sau pe lângă casă, mai ales că e sezonul potrivit pentru a evada în natură.

Fantezii erotice la ţară: 1. Sex în vie

Sexul în vie e prima noastră propunere pentru fantezii erotice la ţară. Căldura şi zgomotele naturii creează o senzaţie unică. În plus, teama de a fi prinşi în timpul partidei de sex poate provoca o stare de excitaţie care face experienţa mult mai intensă. Ca să vă îndepliniţi această fantezie aveţi nevoie de o pătură şi nu trebuie să vă dezbrăcaţi complet fiindcă există posibilitatea să vă zgâriaţi.

Fantezii erotice la ţară: 2. Sex cu vecina în livadă

Această fantezie din seria “topul fantezii erotice la ţară” este în mintea multor bărbaţi. Poate deveni realitate – trebuie doar să nu afle soţia sau iubita. Sexul cu vecina la ţară are efect pentru cei cuplaţi de foarte multă vreme, plictisiţi de partenerele de viaţă. Ca şi la propunerea anterioară, frica că pot fi prinşi de cei care vin la cules de fructe fac scenariul unei partide de amor în livadă foarte excitant. Fiţi cu ochii în patru înainte de a da frâu liber instinctelor. Ar fi indicat să verificaţi zona ca să nu fie cineva cunoscut prin preajmă şi să vă strice distracţia.

Fantezii erotice la ţară: 3. Sex în fân

Exact cum vă aşteptaţi, sexul în fân este una dintre cele mai răspândite fantezii erotice la ţară. Pentru cuplurile nonconformiste sau pentru cei care vor să-şi trăiască dragostea la maximum, locul unde se depozitează fânul poate fi unul dintre cele mai potrivite spaţii pentru a trece la fapte. De câte ori nu vi s-a întâmplat să fiţi în vacanţă undeva la ţară şi să vă treacă la un moment dat prin cap să faceţi sex în curte printre baloţii cu fân? Aerul curat, mirosul de fân şi razele soarelui pot fi incredientele perfecte pentru a vă stimula dorinţa nebună de a face sex.

Fantezii erotice la ţară: 4. Sex sălbatic în podul casei

Majoritatea bărbaţilor au această fantezie să facă sex sălbatic în podul casei. Acest spaţiu poate fi un loc perfect pentru a-şi pune în practică cele mai ascunse dorinţe erotice. Fie că o fac pe podea, sprjiniţi de pereţi sau pe scări acest scenariu excită aproape toţi bărbaţii la maximum.

sursa