Hoverboard-urile au devenit mijloacele alternative de transport foarte populare datorita eficientei si avantajelor pe care ti le poate aduce pentru sanatatea ta. Mai ales in orasele aglomerate este nevoie de astfel de solutii care te pot ajuta sa te strecori printre oameni si in trafic, astfel incat sa ajungi la timp la destinatie.

Avantajele sunt incontestabile si, este bine de stiut ca ele au un efect pozitiv asupra sanatatii tale din mai multe puncre de vedere. Asadar, iata care sunt principalele avantaje care pot sa iti fie aduse de utilizarea unui hoverboard:

Imbunatateste echilibrul si reflexele

Mersul pe hoverboard iti imbunatateste reflexele si capacitatea de a-ti mentine echilibrul. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei din spatele acestui mijloc de transport alternativ care presupune sa te apleci inainte si inapoi sau sa te apleci pentru a activa sistemul de accelerare, incetinire sau cotire. Viteza ta de reactie se va imbunatati tot mai mult pe masura ce vei utiliza un hoverboard.

Este un exercitiu complet si eficient pentru tot corpul

Iti imbunatateste postura corpului deoarece te forteaza sa iti mentii spatele drept in timpul utilizarii. Muschii sunt in permanenta activati si lucreaza pentru a te ajuta sa iti mentii echilibrul. O plimbare de numai jumatate de ora iti asigura un antrenament complet. De asemenea, iti vei pune in miscare circulatia sanguina iar creierul se oxigeneaza mai bine. Vei putea sa fii mult mai concentrat la locul de munca, motiv pentru care este o solutie foarte buna pentru a te deplasa spre job cu un hoverboard.

Este o modalitate buna pentru a arde caloriile

Numarul de calorii pe care il arzi atunci cand utilizezi un hoverboard depinde in totalitate de numarul de minute sau chiar ore petrecute intr-o astfel de plimbare. De exemplu, daca mergi pe un hoverboard in forma literei ,,S” numarul de calorii arse creste la 900 fiind echivalentul a 30 de minute de alergat. Beneficiul real este ca nu vei face un efort la fel de mare ca atunci cand faci sporturi epuizante.hoverboard-smartbalance

Vei contribui la un mediu mai sanatos si mai curat

Un hoverboard nu polueaza mediul inconjurator si este eficient din punct de vedere al energiei folosite. Trebuie doar sa il incarci timp de cateva ore zilnic pentru a putea calatori 20 km. daca numarul persoanelor care ar utiliza mijloace de transport electrice poluarea din marile orase s-ar reduce semnificativ creand un mediu mai sanatos pentru toata lumea.

Este practic si usor de intretinut

In cazul unui hoverboard costurile de intretinere sunt zero. Nu este nevoie sa il duci la service, sa il alimentezi cu combustibil si este suficient de rezistent pentru a te servi o durata lunga de timp. Nu vei avea nevoie de un garaj si poti sa il depozitezi cu usurinta in locuinta ta. Luna de luna vei putea economisi banii care ii cheltuiai in mod obisnuit pe combustibil sau mijloace de transport in comun si vei putea sa iti cumperi ceva ce iti face placere cu adevarat.

Cu ajutorul unui hoverboard nu vei intarzia niciodata din cauza traficului si, avand in vedere ca in urmatorii ani rezervele de petrol se vor diminua din ce in ce mai mult, mijloacele de transport alternativ vor deveni din ce in ce mai populare.