Unele femei au obiceiul de a transforma și cel mai mic defect într-o catastrofă, însă ele nu știu că bărbații le iubesc chiar și cu aceste zise imperfecțiuni. Iată câteva defecte feminine pe care bărbații le adoră și pe care le consideră simpatice.

Defecte feminine pe care bărbații le adoră: 1. Încăpățânarea

Când un bărbat iubește cu adevărat o femeie o va accepta exact așa cum este, fără să-și dorească cu orice preț să schimbe ceva la ea. Încăpățânarea simpatică și copilăroasă pot fi unele dintre acele defecte feminine pe care bărbații le adoră, mai ales dacă ea este convinsă că îi va reuși ceea ce și-a propus să facă.

Defecte feminine pe care bărbații le adoră: 2. Accentele de vorbire

Cei mai mulți bărbați cred că femeile sâsâite sau rârâite sunt simpatice și au o voce foarte sexy, care îți atrage atenția. Ei consideră că ele au un farmec aparte și din acest motiv, aceste mici accente de vorbire fac parte din categoria „defecte feminine pe care bărbații le adoră”.

Defecte feminine pe care bărbații le adoră: 3. Micile stângăcii

Sunt acceptate de bărbați atâta timp cât nu sunt repetate în mod frecvent sau intenționat. De exemplu, te împiedici de ceva și te bufnește râsul, îți prinzi părul greșit, pocești un cuvânt, pot fi considerate mici stângăcii sau defecte feminine pe care bărbații le adoră.

Defecte feminine pe care bărbații le adoră: 4. Strungăreața

Cele mai multe femei cu strungăreață se simt nesigure pe ele și în special atunci când trebuie să zâmbească. Însă, reprezentanții sexului puternic nu pun foarte mare preț pe acest aspect, ba din contră, cred că e ceva foarte simpatic. Din acest motiv, acest spațiu puțin mai mare între dinți este considerat unul dintre acele defecte feminine pe care bărbații le adoră.

Defecte feminine pe care bărbații le adoră: 5. Ochelarii de vedere

Există o categorie de femei care evită pe cât posibil să poarte ochelari de vedere și consideră că sunt o adevărată povară. Cu toate acestea, bărbații sunt foarte atrași de femeile care poartă ochelari și cred despre ele că sunt persoane inteligente și încrezătoare în propria persoană. Acesta poate fi unul dintre multele defecte feminine pe care bărbații le adoră.

sursa