Facebook-ul este de mare ajutor pentru ca poti vedea fotografiile celui care ti-ar putea deveni iubit, poti afla cu cine interactioneaza si chiar poti identifica obiceiurile mai mult sau mai putin placute pe care le are in viata de zi cu zi.

Totul poate parea perfect, insa cati dintre noi suntem cu adevarat sinceri pe Facebook? O foarta mica proportie!

Cea mai mare problema pe care o intampinam pe Facebook este faptul ca oricine isi poate crea o identitate cat mai aproape de perfectiune din dorinta de a parea mai interesant, de a demonstra celorlalti ce viata sociala activa are, ce abilitati iesite din comun il cararcterizeaza.

Unde sa o atingi pentru a o innebuni

Cea mai periculoasă poziţie. Nu încerca ASTA!

5 lucruri INEDITE pe care nimeni nu ţi le-a spus despre …..

Iata cele mei frecvente miciuni pe care barbatii pe spun pe Facebook si cum sa le depistesti:

MINCIUNI PE CARE BARBATII LE SPUN – SITUATIA AMOROASA

Pe Facebook ai numeroase variante de ales in ceea ce priveste situatia amoroasa. Te poti declara singura, intr-o relatie, logodita, maritata, intr-un parteneriat civil, intr-un parteneriat domestic, intr-o relatie deschisa, separata, divortata si lista poate continua. Sau, pur si simplu, poti evita sa completezi pe Facebook acest camp – lucru pe care il fac cei mai multi barbati care considera Facebook-ul un site matrimonial.

Chiar daca statusul lui indica faptul ca este “singur”, nu te increde in acest lucru. Poate “nu a avut timp” sa il schimbe. Fa cercetari inainte de a te increde in ce declara el pe Facebook. Sau il poti intreba direct. Daca ai incredere incat sa mergi la o intalnire cu el atunci ai putea sa il intrebi care este, cu adevarat, situatia sa amoroasa.

MINCIUNI PE CARE BARBATII LE SPUN – PRIETENII LUI

Aceasta este una dintre zonele care pot crea deceptii daca ai incredere numai in Facebook. Ai putea observa ca aveti 15 sau chiar numai 3 prieteni in comun si ti-ar putea crea un fals sentiment de confort. Ai putea fi tentata sa crezi ca este o persoana de incredere doar pentru ca “x” sau “y” va este prieten comun.

Nimic mai fals! Trebuie sa te gandesti ca oricine se poate imprieteni cu oricine pe Facebook, chiar si daca nici macar nu se cunosc si nu au vorbit niciodata. Nu uita ca, in multe cazuri, pe Facebook prieteniile se stabilesc si in functie de interesul profesional si nu numai de amicitiile din viata reala.

Continuare…

Related

comments