Majoritatea cuplurilor experimentează plăcerea sexului şi în alte locuri, nu numai în dormitor. Iată care sunt cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului care vă vor excita la maximum.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 1. Pe balcon

Balconul poate fi unul dintre cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului. Dacă vreţi să simţiţi cu adevărat adrenalina transformaţi balconul într-un loc inedit de făcut sex. Un cer plin de stele şi o partidă de amor incendiară pot fi ingredientele perfecte pentru o aventură de neuitat.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 2. În lift

Dacă sunteţi tentaţi să faceţi sex într-un loc mai puţin obişnuit liftul este cea mai bună alegere. Trebuie doar să-l blocaţi între două etaje şi să daţi frâu liber imaginaţiei. Ar fi indicat să faceţi acest lucru noaptea târziu când toţi vecinii de bloc dorm şi nimeni nu mai foloseşte liftul.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 3. Pe masa din bucătărie

Poate fi o experienţă palpitantă dacă masa din bucătărie este făcută din lemn masiv pentru a vă putea susţine greutatea corpului. Dar indiferent de situaţie sexul pe masa din bucătărie este cât se poate de excitant şi este considerat unul dintre cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 4. Sub duş

Ce poate fi mai excitant şi relaxant decât să faci sex sub duş cu partenerul de viaţă după o zi obositoare. Totuşi este necesar ca înainte să vă asiguraţi că sunteţi în siguranţă şi nu alunecaţi pe ceva. Duşul poate fi unul dintre cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului, un spaţiu în care puteţi da frâu liber imaginaţiei şi dorinţei nebune de a face dragoste.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 5. În cort

Cortul este unul dintre cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului pe care foarte multe cupluri nonconformiste îl preferă când vor să aibă tot feIul de escapade erotice. Iar dacă staţi la casă şi vreţi să vă bucuraţi de această aventură, dar nu vă puteţi deplasa puteţi să instalaţi cortul în grădină.

Cele mai bune locuri de făcut sex în afara dormitorului: 6. În grădină noaptea

Romantismul şi erotismul merg mână în mână şi de aceea este foarte necesar să experimentaţi mereu ceva nou ca să vă bucuraţi de partide de sex incendiare. Ce poate fi mai excitant decât o noapte de dragoste sub cerul liber în grădină?

sursa