Nu esti sigur de ce, insa viata voastra sxuala nu mai este deloc ce-a fost odata. La primele voastre intalniri nu va puteati tine mainile departe de corpul celuilalt cat era noaptea de lunga. Insa in ultima vreme abia aveti energia de a ramane trezi pana la ora 10 p.m. In timp ce unul dintre voi urmareste  show-ul preferat in pat, celalalt sforaie puternic. Iar asta nu este deloc sxy.

Insa tie iti place s*xul si persoana cu care il faceai. Asa ca te intrebi care este problema.

Sxul n-ar trebui sa fie spontan si plin de pasiune, asa ca in filme? Nu, nu intotdeauna! Adevarul este ca sxul poate deveni plictisitor dupa o vreme, daca sunteti implicati intr-o relatie de multi ani. Si din cauza oboselii de cele mai multe ori faceti dragoste in pozitia misionarului. Aveti nevoie de idei noi. Iar pozitiile despre care veti citi mai jos pot fi un punct de pornire si de reamintire a chimiei s*xuale care existat intre voi si datorita careia acum formati un cuplu:

Pozitia Croitorului – vezi pentru cine este recomandata

Unde sa o atingi pentru a o innebuni

Cea mai periculoasă poziţie. Nu încerca ASTA!

Ati stiut de ce ati cumparat toate acele perne decorative. Asa ca asezati-le unele peste altele pana veti obtine un mini-munte. Femeia se aseaza pe burta in timp ce barbatul se pozitioneaza in spatele ei. Ea va fi incantata de modul in care pernele matasoase se vor freca de pielea ei, iar el se va delecta de atingerea pielii ei catifelate.

2. Pozitia lotus

Doar pentru ca sunteti in cautarea a ceva amuzant si nou, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la romantism. Barbatul sta in sezut cu picioarele incrucisate in timp ce femeia se asaza in poala lui cu picioarele in jurul mijlocului iubitului sau. Astfel veti fi asezati unul in fata celuilalt pentru a va saruta si spune vorbe dulci.

Continuare…

Related

comments