S*xul trebuie să însemne foarte multă plăcere. De aceea este bine ca cei aflați la debutul în viața s*xuală să știe că sunt anumite poziţii nerecomandate începătorilor, care îi pot pune în dificultate. În articol veți găsi acele poziții pe care trebuie să le evitați, dacă nu aveți experiență s*xuală.

Poziții nerecomandate începătorilor: 1. Indrani

Este una dintre acele poziții nerecomandate începătorilor, deoarece nu este ușor de pus în practică. Trebuie să fiți conștienți și să țineți cont de faptul că la începutul vieții s*xuale e bine să nu vă complicați și să vă hazardați să faceți lucruri care vă depășesc. În momentul în care mai acumulați experiență, atunci da, merită să vă bucurați și de poziții mai complicate.

Click pe link pentru poza.

Poziții nerecomandate începătorilor: 2. Janukurpara

Într-adevăr este una dintre cele mai s*xy ipostaze de făcut dragoste, însă este și una dintre acele poziții nerecomandate începătorilor. Când sunteți la începutul vieții s*xuale, trebuie să vă bucurați și să profitați de fiecare moment de tandrețe și să nu vă complicați cu tot felul de poziții dificile.

Click pe link pentru poza.

Poziții nerecomandate începătorilor: 3. Mausala

Putem spune că este una dintre acele poziții nerecomandate începătorilor, deoarece penetrarea este adâncă și poate crea disconfort partenerei. În mod normal această ipostază este foarte excitantă pentru cei care au acumulat experiență, fiindcă le oferă exact priveliștea de care au nevoie pentru o partidă explozivă.

Click pe link pentru poza.

Poziții nerecomandate începătorilor: 4. Manthana

Ca să pui în practică această postură ai nevoie de ceva antrenament și din acest motiv este una dintre acele poziții nerecomandate începătorilor. În al doilea rând, ai nevoie de o condiție fizică bună pentru a rezista în această ipostază.

Click pe link pentru poza.

Poziții nerecomandate începătorilor: 5. Avalambitaka

O poziție de s*x în picioare este destul de complicată mai ales pentru cineva care se află la începutul vieții s*xuale. În plus, chiar și încercarea de a face s*x astfel fără prea multă experiență poate crea disconfort în timpul actului s*xual.

Click pe link pentru poza.

Poziții nerecomandate începătorilor: 6. Sammilana

Această ipostază este destul de dificilă, deoarece bărbatul trebuie să susțină toată greutatea femeii și din acest motiv este una dintre acele poziții nerecomandate începătorilor. Însă, în momentul în care veți acumula mai multă experiență cu siguranță vă va reuși și această poziție.

Click pe link pentru poza.

sursa

Alte pozitii:

Pozitia Rodeo garanteaza senzatii pentru amandoi

Poziția Moară de vânt. 4 motive pentru care să o pui în practică

6 pozitii amuzante pe care sa le incerci diseara