Actrița Catherine E. Coulson, care a interpretat-o pe misterioasa “femeie cu butucul” din serialul cult ‘Twin Peaks’ (1990-1991) al lui David Lynch, a murit luni la 71 de ani, răpusă de cancer, informează EFE.

“Suntem toți foarte triști, Catherine a însemnat foarte mult pentru mulți oameni”, a scris într-un comunicat agenta ei de presă, Mary Dangerfield. La rândul său, David Lynch, a subliniat într-un comunicat că a pierdut una dintre cele mai bune prietene, “o persoană de aur care s-a aflat mereu alături de prietenii ei, plină de dragoste pentru întreaga lume, familie și munca sa”.

“Era o persoană foarte muncitoare. Avea un mare simț al umorului. Îl plăcea să râdă și să-i facă pe oameni să râdă. Era o persoană spirituală. Era doamna cu butucul”, a adăugat celebrul regizor american.

Personajul lui Coulson, Margaret Lanterman, ducea permanent în brațe un butuc cu care menținea conversații mistice, fapt ce a transformat-o într-una din figurile cele mai misterioase ale serialului Twin Peaks.

În ultimii ani, actrița, care era și asistentă de regie, a apărut într-un episod din serialul ‘Portlandia’ și în filmul ‘Redwood Highway’.

AGERPRES

Related

comments