Huawei este un important furnizor global de infrastructura de tehnologie a informatiilor si comunicatiilor (TIC) si dispozitive inteligente. Cu solutii integrate pe patru domenii cheie – retele de telecomunicatii, IT, dispozitive inteligente si servicii cloud – s-au angajat sa aduca digital la fiecare persoana, acasa si organizatie pentru o lume inteligenta complet conectata.

Fiind unul dintre cele trei grupuri de afaceri ale Huawei, Huawei Consumer BG este liderul tuturor scenelor de viata AI, acopera smartphone-uri, PC-uri si tablete, wearables, dispozitive mobile in banda larga, dispozitiv familial si servicii cloud. Huawei Consumer BG este dedicat sa furnizeze consumatorilor cele mai noi tehnologii si sa impartaseasca fericirea progreselor tehnologice cu mai multi oameni din intreaga lume.

Huawei – calitatea produselor

Brandul Huawei este cel mai cunoscut pentru realizarea de telefoane de inalta calitate, cu designuri atragatoare si caracteristici hardware premium, care rivalizeaza dispozitivele de la Samsung si Apple. In timp ce consumatorii la nivel mondial – in special cei din China – pot cunoaste cel mai bine brandul pentru produsele sale electronice de consum, care includ si laptopuri, tablete si televizoare, istoria Huawei este in furnizarea de echipamente de telecomunicatii. Mai simplu spus, Huawei vinde si o parte din hardware-ul care permite telefonulului tau sa se conecteze la retele wireless.

De asemenea, se vinde echipament transportatorilor wireless din SUA, dar asta s-a incheiat in urma cu mai bine de un deceniu.

In egala masura telefoanele de acest tip au nevoie de protectie suplimentara mai ales ca sunt gadget-uri extrem de sensibile si mai mult decat atat indeajuns de costisitoare. Pentru a evita eventualele neplaceri sau mici accidente in care telefonul poate fi zgariat, scapat, sau varsata apa pe el, poti opta pentru o husa de telefon special conceputa pentru protectia suplimentara a acestuia.

Etuo.ro

Pe site-ul oficial al magazinului online etuo.ro gasesti cele mai noi si mai moderne huse de telefon pentru orice tip de gadget. Mai mult decat atat ai ocazia sa iti personalizezi propria ta husa in functie de dorintele pe care le ai. Sunt telefoane pentru care accesoriile gsm cum ar fi husele se gasesc mai dificil. Un exemplu in acest sens este huawei y6 2019.

Insa, pe etuo.ro poti sa iti alegeti husa pentru huawei y6 2019 disponibile in numeroase modele si nuante la preturi imbatabile.

Pe etuo.ro gasiti o gama variata de huse, pe orice culoare, model si stil, perfect adaptate telefonului pe care il detineti. La ora actuala tehnologia este in plina ascensiune ceea ce inseamna ca totalitate gadgeturilor sunt extrem de bine lucrate si atent concepute, iar acest lucru implica costuri substantiale. Asadar, acest lucru cere si o protectie pe masura. Astfel, o husa de telefon este solutia cea mai ieftina si mai eficienta pentru telefonul tau. Sa schimbi display-ul unul telefon costisitor nu este tocmai varianta cea mai buna si deloc profitabila, tocmai de aceea asumarea riscurilor nu trebuie sa devina una din optiuni, atunci cand vorbim despre protectia si intretinerea telefonului.

Etuo.ro  – accesorii de ultima generatie pentru fiecare tip de gadget.