Afacerile merg din ce în ce mai prost pentru Florin Petrescu, alias Axinte. Pentru că este rău platnic, din ce în ce mai puţini artişti doresc să mai colaboreze cu el. Astfel, şi cei care organizează evenimente apelează foarte rar la el. 

A devenit celebru după ce a intrat în pielea lui Axinte, de la “Vacanţă Mare”. Ani întregi, Florin Petrescu s-a bucurat de un succes uriaş alături de colegii săi, însă, după destrămarea grupului, el a fost nevoit să se reprofileze.

La început, acesta oferea show-uri umoristice, iar mai apoi s-a apucat şi de cântat. Însă, pentru că a dorit să facă şi mai mulţi bani, Axinte a devenit organizator de evenimente şi impresar.

În aceste condiţii, în ultimii ani, el le-a găsit artiştilor concerte, astfel reuşind să încaseze 20% din valoarea contractelor.

Toate aceste scandaluri l-au făcut pe Florin Petrescu să îşi piardă credibilitatea, iar afacerile au început să meargă din ce în ce mai greu:”Tot mai mulţi artişti refuză să mai colaboreze cu el, din cauza că nu îşi primesc banii cu lunile. Mai mult, Axinte nu le răspunde la telefon perioade lungi de timp. Tocmai de aceea, portofoliul lui de artişti este din ce în ce mai mic. Colaborează mai mult cu manelişti şi cu interpreţii de muzică populară. Face bani, dar mult mai puţin decât înainte. Ce să mai, este în pragul falimentului, iar situaţia îl afectează destul de mult. Nu îşi mai permite să meargă în vacanţe în locuri scumpe din lume”, a declarat un apropiat al comediantului, pentru CANCAN.ro.

sursa

Related

comments