Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc să facă pasul cel mare după cinci ani de relaţie. Însă, Adela a fost cuprinsă de panică înainte de nuntă şi a făcut o nebunie pentru care şi-a cerut scuze partenerului.

Adela Popescu speră ca viitorul ei soţ, Radu Vâlcan, să o ierte pentru ce a făcut zilele trecute. Adela, împreună cu mama şi mătuşa ei, a fugit de Radu, spunând că a apucat-o panica. Artista a publicat un mesaj pe blogul personal, în care îşi cere iertare pentru ceea ce a făcut şi speră că Radu o va putea ierta.

„Am făcut o nebunie! Iubitule, sper să mă ierţi! Dar panica m-a cuprins înainte de nuntă ( e un „simptom” des întâlnit la viitoarele mirese) şi a trebuit să experimentez şi asta. Parcă mi se făcuse dor de mine în perioada în care eram singură şi luam decizii peste noapte neţinând cont de părerile altcuiva. Da… Am făcut-o şi pe asta! Am plecat cu mama şi mătuşica mea… la Constanța să mâncăm rapane în portul Tomis. Şi ne-am şi distrat! Am băut, eu-prosecco, mami- bere, naşa-ouzo. După ce ne-am îndestulat am luat-o la pas prin zona veche a oraşului şi am povestit verzi şi uscate”, a scris Adela pe blog.

Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să se căsătorească în toamna acestui an.

sursa

Related

comments