Potrivit grecilor antici, există un semn atrologic care prezice latura ta întunecată. Grecii antici credeau că horoscopul forțelor întunericului nu este mai puțin important decât cel tradițional cu semne zodiacale. Horoscopul antic este împărțit în 10 semne vechi, și în funcție de perioada nașterii, îți prezice soarta în funcție de latura ta negativă.

Sfinx: 23 octombrie – 30 noiembrie

Potrivit horoscopului antic, dacă ești născută în această perioadă ești rece, egoistă, vicleană, încerci întotdeauna să-i păcălești cu umilință pe ceilați și să profiți de ei în orice situație. În plus,  ai tendința de a economisi bani, dar numai pentru tine, de aceea îi ascunzi în multe locuri, știute doar de tine. Totodată, tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău, de aceea nu ai prieteni adevărați.

Minotaur: 1 decembrie – 7 ianuarie

Potrivit horoscopului antic, dacă te-ai născut în această perioadă, deși îți dorești foarte mult, nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv, ai tendința de a lua ideile altor persoane și de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.

Citește și:

HOROSCOP: Află defectele fiecărei zodii în parte

Zodiac indian 2016

Horoscop: Cum iubesc bărbaţii, în funcţie de zodie. Află totul despre comportamentul lor într-o relaţie

Centaur: 8 ianuarie – 12 februarie

În legendele mitologice, centaurul este jumătate om, jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îți controlezi cu greu resentimentele, accesele de furie, dorințele sexuale, frica și gelozia. Te lași ghidată mai mult de emoție, mai degrabă decât de un motiv.

Harpie: 13 februarie – 18 martie

Harpie este o creatură mitologică înaripată, cu gheare mari, fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă ești o harpie îți este foarte greu să ierți. Ești dușmănoasă și-ți ții aceste sentimente de  nemulțumire și invidie ascunse în tine ani de zile. Îți găsești fericirea pe nenorocirile celor apropiați.

Pegasus: 19 martie – 24 aprilie

Dacă te-ai născut în această perioadă, ești îngânfată și crezi că meriți mai mult decât ce-ți oferă soarta. Urăști rutina și dorești să duci o viață romantică și iluzorie.

Cerberus: 25 aprilie – 30 mai

Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porților iadului. Dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că ești ca o bestie, gata să sară la gâtul oricui îndrăznește să-ți spună ceva ce nu e pe placul tău.

Satir, 31 mai  03 iulie

Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă, reprezentată printr-o ființă cu corp omenesc acoperită cu păr, cu coarne și picioare de țap (sau de cal), care personifică instinctele brutale. Femeile satir au tendința de a alerge relațiile de dragoste cu obstacole și au foarte puțin interes în a cunoaște dragostea adevărată.

Sirenă: 4 iulie – 10 august

În mitologia greacă, vocea irezistibilă și dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viața reală, femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor. Ești fermecătoare, atunci când vrei să fii.

Griffin: 11 august – 15 septembrie

Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu, jumătate vultur – o creatură militantă, puternică, de necontrolat. Dacă ești născută în această perioadă înseamnă că ești fanatică, singurul tău scop este să aperi tot ce ai cu orice mijloace. De aceea, poți fi foarte periculoasă.

Himeră: 16 septembrie – 22 octombrie

Himera este o creatură mitică (cu cap de leu, corp de capră și coadă de șarpe). Dacă ești născută în această perioadă, potrivit horoscopului antic, ai tendința de a fi ipocrită, de aceea nu ești văzută ca o persoană de încredere. În plus, ești o fire neînțelească pentru cei din jurul tău.

click

Related

comments