Daca sunteti interesat sa cumparati paturi de spital multifunctionale de la distribuitori autorizati, trebuie sa stiti ca la MLM Medical gasiti cu usurinta in aceasta categorie paturi de spital si mobilier specific pentru orice camera de ingrijire medicala, cum ar fi spitalele sau centrele de ingrijire pentru batrani etc. De la modele de paturi medicale simple pana la modele de pat spital multifunctional, puteti gasi orice tip de paturi spital v-ati dori, totul pentru a asigura confortul pacientului in spitalul dumneavoastra.https://shop.mlm-medical.ro/39-paturi-spital

Veti putea opta pentru pat spital electric sau un pat spital mecanic, care dispune de o manivela ce permite reglarea manuala a capului si a picioarelor pentru un plus de comoditate. Acest pat are, de asemenea, un dispozitiv de fixare a suportului si o baza care permite adaptarea rotorilor. Pe de alta parte, modelele de paturi mecanice sunt mai utile, in sensul in care pot primi o serie de comenzi care va pot usura munca de zi cu zi. Cu simpla apasare a unui buton de telecomanda, il puteti indrepta pentru a citi, a viziona la televizor sau a lua masa. Alegeti intre un pat de o persoana sau cu comenzi electrice, o gama de 2 sau 3 functii, cu sau fara saltea etc.

3

In functie de model, veti gasi si accesorii suplimentare, cum ar fi manerele, barierele de siguranta pliabile si poate chiar un kit de auto-sustinere, necesar pentru persoane care nu se pot deplasa sau auto-sustine. Nu mai asteptati, ci alegeti sa comandati chiar acum paturi de spital de calitate, rezistente si utile pentru institutii spitalicesti, precum spitale de stat, clinici private, laboratoare, camine de batrani, maternitati etc. In afara de aceste paturi de spital multifunctionale de la distribuitori autorizati, puteti consulta pagina noastra web, unde veti putea descoperi si diverse accesorii precum patuturi pentru bebelusi sau saltele pentru paturi de spital. Cele mai bune mobilier la cel mai bun pret le gasiti numai la mlm-medical.ro.

Utilizarea unui pat de ingrijire medicala este recomandata atunci cand un ingrijitor trebuie sa intervina pentru ingrijirea unei persoane sau cand o persoana are dificultati de miscare in pat, culcare sau ridicare. Paturile medicale permit un efort fizic mai mic datorita reglarii electrice a inaltimii, care va permite sa fiti intotdeauna la inaltimea potrivita atunci cand va ingrijti pacientii si reduce riscul de a face miscari necorespunzatoare si chiar caderile. De asemenea, aceste paturi de pat multifunctionale de la distribuitori autoritati sunt prevazute cu bariere care au rolul de a spori siguranta si de a preveni caderile. Alegeti aceste paturi medicale daca va doriti un produs rezistent, pe care sa va puteti baza ani multi in clinica dumneavoastra! MLM Medical sprijina medicina de calitate!