Online-ul nu doar ca este viitorul, ci este prezentul, iar oricine ar trebui sa caute modalitati prin care sa isi imbunatateasca prezenta online. Orice business are nevoie de propria identitate, dar nu doar atat, ci trebuie sa ajunga si in fata publicului tinta, ceea nu se face doar din doua click-uri. Este nevoie de un efort important si eficient, iar totul poate incepe cu un simplu audit SEO pus la dispozitie de catre cei de la ClickBrainiacs. Care sunt avantajele? Le descoperiti mai departe:

Scopul unui audit SEO este de a identifica punctele tari si slabe ale unui site si sa il imbunatateasca. De la viteza redusa de incarcare, pana la probleme cu URL-urile, meta descrieri si meta titluri ineficiente, posibilitatile sunt nenumarate, iar unele masuri se pot pune in practica imediat, pe cand altele sunt ceva mai complexe si au nevoie de mai mult timp pana cand sa fie remediate. Un audit SEO merita a fi efectuat la fiecare cateva luni, astfel incat orice problema sa poata fi identificata timpuriu si rezolvata in cel mai scurt timp.

De asemenea, cele mai bune masuri SEO pot evolua in timp, astfel ca ceea ce este recomandat astazi, poate fi daunator peste cativa ani. Industria se tot schimba, iar unele practici pot fi penalizate, motiv pentru care este recomandata colaborarea cu o agentie cu experienta ce realizeaza audit SEO pentru website-uri.

2-2

Un prim pas al procesului SEO este acela de identificare a cuvintelor cheie relevante pentru un business. Bineinteles, nu se pune accent doar pe cele mai relevante, ci se cauta si altele strans legate de afacerea respectiva care nu au fost exploatate si care nu au fost puse in valoare. Pe baza acestor cuvinte cheie se poate optimiza si continutul, astfel incat impactul sau sa fie cat mai mare.

Cu ajutorul unui audit SEO gratuit se descopera cuvintele cheie care aduc cei mai multi utilizatori si cele care transforma traficul in lead-uri. O buna clasare pe anumite cuvinte cheie este utila intotdeauna, insa daca aceste cuvinte cheie nu genereaza trafic atunci campania SEO nu si-a atins potentialul. Important este si faptul ca aceasta este o modalitate foarte buna prin care se pot determina competitorii si se pot afla numeroase informatii cu privire la practicile acestora. Cu alte cuvinte, se poate profita de pe urma lor, luand cele mai bune masuri.

Monitorizarea progesului SEO se poate face cu usurinta datorita nenumaratelor unelte disponibile in acest sens. Pe aceasta cale intregul proces este cat se poate de transparent, iar clientii vor sti in orice moment care este stadiul la care se afla, dar si care sunt pasii ce se pot pune in practica ulterior. Poti fi mereu cu un pas in fata competitorilor directi, iar analiza SEO gratuita este poate chiar prima etapa din cadrul procesului.

Se pot invata multe din obiceiurile competitorilor directi, astfel ca un audit SEO este foarte important in acest sens. Succesul competitorilor se poate datora practicilor adoptate, iar multe dintre masurile lor pot fi analizate si chiar imbunatatite.

Pentru a atinge cele mai mari performante in acest domeniu, cu siguranta, este nevoie de sprijinul echipei potrivite, iar ClickBrainiacs reprezinta locul ideal catre care se pot orienta toti cei care isi doresc sa atinga cele mai mari performante. Costurile implicate variaza de la un context la altul, dar cert este ca se pastreaza la valori minime, astfel ca un numar cat mai mare de persoane sa poata solicita serviciile specialistilor ClickBrainiacs. Apeleaza chiar acum pentru a vedea care este nivelul la care poate ajunge site-ul tau!