Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România şi emblema PRO TV de 20 ani, rupe tăcerea în legătură cu zvonurile privind plecarea de la postul de televiziune care a făcut-o celebră.

În ultima perioadă în presă au apărut o serie de informaţii despre ratingul înregistrat de ştirile de la ora 19:00, prezentate de Andreea Esca. Cât timp a vedeta a transmis de la Cannes, Oana Andoni i-a luat locul la pupitrul ştirilor PRO TV reuşind să o surclaseze în rating. Mai mult, se pare că şi jurnalul de la ora 22:30, prezentat de Amalia Enache şi Ciprian Leonte, a bătut ratingul Andreei Esca.

Regizorul Ioan Cărmăzan, un apropiat al lui Adrian Sârbu, fostul boss al PRO TV, a declarat pentru ziarul Ring că actualul director al PRO TV vrea să “elimine” şi “ultimul bastion” al lui Sârbu. Pe Andreea Esca, poate cea mai îndrăgită prezentatoare de ştiri din România.

“Cred că-l interesează (pe Directorul general al PRO TV, Aleksandras Cesnavicius) alte lucruri, să-l bage pe Sârbu la pușcărie, să dea afară oamenii lui Sârbu, iar acum am înțeles că o dă afară pe Andreea Esca pentru că e ultimul «bastion» al lui Sârbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?!”, a declarat Cărmăzan.

Întrebată de aceeaşi sursă despre afirmaţiile lui Cărmăzan, Esca a răspuns că nu este nimic mai mult decât o bârfă şi a declarat că noii şefi sunt “oameni foarte ok”.

“Este o bârfă care a apărut de vreo două-trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu știu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu știu ce să spun mai mult. Oamenii aceștia (noii șefi – N.R.) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun…”, a declarat AndreeaEsca pentru ziarul Ring.

Related