Carmen Harra vine cu o teorie uluitoare in cazul cantaretului aflat in coma la Spitalul Floreasca. Ea crede ca sufletul nu Gabriel Cotabita se va reincarna rapid, daca trupul sau va ceda!

Adepta ştiintelor vechi şi ea insaşi reincarnarea unei cantarete franceze, scriitoarea americana Carmen Harra sustine, pentru “ring”, ca sufletul lui Gabriel Cotabita va reveni in lumea fizica destul de repede daca trupul lui actual va ceda. Cea care ii va reda viata va fi chiar una dintre fiicele artistului, a spus Harra, citata de ziarul Ring. Controversata teorie a reincarnarii, deşi partial explicata de oamenii de ştiinta, ramane inca un mare mister. “Lumea fizica e fascinanta daca ştii sa o decodifici la alt nivel. Filosofia de transmigrare a sufletului, existenta şi in cazul lui Dalai Lama, a fost tratata inclusiv de Pitagora şi e folosita la Hollywood in productii de succes, ca «Avatar».

Nu e ceva creat de mine, sunt lucruri observate de mii de ani şi la un moment dat au şi o baza ştiintifica”, explica Harra. “Nepotul ii va moşteni toate calitatile artistice” Potrivit scriitoarei americane, sufletul cantaretului se va reincarna in viitorul lui nepot: “Daca Gabriel Cotabita nu vrea sa revina in trupul actual deoarece il considera deteriorat şi nefunctional, familia sa nu-şi piarda speranta, el nu moare, ci va renaşte intr-un nou trup. Dupa ce corpul ii va fi deconectat de la aparate, sufletul lui se va reincarna foarte repede, intr-un an sau aproximativ doi-trei. Doar spiritul decide cand revine in lumea fizica.

Se va reincarna in copilul fetei sale !

Una dintre fetele lui va avea un baiat şi sufletul lui Gabi se va reincarna in acel copil. Cea care va readuce in lumea fizica spiritul tatalui ei e fiica de care el s-a simtit cel mai ataşat emotional. Nepotul in care se va incarna Gabi va moşteni toate calitatile lui artistice. Se va naşte, practic, un cantaret desavarşit”. Socrul ei a revenit tot prin nepot In sprijinul teoriei sale, Harra da un exemplu chiar din familia sa: “Nepotul meu e reincarnarea socrului meu şi de aceea seamana incredibil cu el. Culmea, cel mic s-a nascut exact un an mai tarziu, in aceeaşi zi şi luna cand socrul meu a decedat. De aceea l-am botezat la fel ca pe el”. Scriitoarea mai sustine ca starea grava a lui Gabriel Cotabita a fost provocata de o afectiune nediagnosticata: “Suferea de o boala circulatorie care nu era diagnosticata şi tratata. Daca aceasta afectiune era tratata, nu i se intampla accidentul. Daca avea medicatie, nu trata şi aceasta boala”.

Oficial: “Evaluarea neurologica arata o ameliorare” Referitor la starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita, oficialii Spitalului de Urgenta Floreasca au facut, ieri, urmatorul anunt: “Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica in dinamica arata o ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la opt puncte (raspunde la anumiti stimuli). E stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilatie mecanica. Totodata, beneficiaza zilnic de şedinte de fizio-kinetoterapie”.

sursa