Compania romaneasca H2On, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa imbuteliata de calitate, microbiologic pura, in bidoane de 19litri, dar si dispozitive precum dozatoare si espressoare, a fost premiata pentru a 5-a oara consecutiv de International Taste Institute. Prestigiosul institut din Bruxelles (Belgia) i-a acordat si in 2023, la fel ca in anii 2019, 2020, 2021 si 2022, distinctia Superior Taste Award, pentru aspectul, mirosul, gustul si senzatia finala a produsului sau vedeta.

Succesul a fost anuntat de H2On.ro prin intermediul platformelor de social media: „Va anuntam, cu bucurie si un strop de mandrie, ca apa noastra a fost premiata din nou de International Taste Institute, pentru calitate si gust. Ne dorim sa fim furnizorul pe care te poti baza mereu, asa ca facem toate eforturile pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna apa imbuteliata, livrata direct la tine acasa”. Premiul este cu atat mai important cu cat, pe de-o parte, confirma traditia, iar, pe de alta parte, este acordat chiar la inceputul sezonului cald, cand consumul recomandat de specialisti este de cel putin 2 litri de apa pe zi.

„Apa imbuteliata plata de la H2On, compania SC NISRE SRL, primeste premiul Superior Taste Award 2023, certificat de juriul format din cei mai buni chefi si somelieri din lume”, se arata si pe site-ul International Taste Institute, alaturi de o fotografie cu bidonul de 19litri, realizat din materiale de calitate, precum policarbonat sau tritan, nu din PET. La fel ca in anii trecuti, juratii de la restaurante cu stele Michelin din intreaga lume au remarcat „aspectul ireprosabil, salinitatea minerala echilibrata, textura fina si gustul racoritor” al produsului, pe care l-au catalogat drept unul „impresionant si echilibrat, care potoleste setea si este adresat unui public larg”.

Premiul este primul castigat de H2On de cand conducerea companiei a fost preluata, la inceputul anului, in calitate de CEO, de Adrian Nanulescu, fost manager in cadrul Orange Romania, Antena Group si La Fantana Romania. Acest succes certifica ambitiile internationale ale companiei, care vizeaza, in anul 2023, extinderea la nivel european, atat pentru distributia de apa imbuteliata, cat si pentru echipamentele necesare acestei activitati. „Construim un brand durabil si popular nu numai la nivel national, intrucat suntem prezenti in toata Romania, ci si la nivel european, avand deja semnale foarte puternice ca apa noastra este apreciata si in alte tari de pe continent”, declara Adrian Nanulescu, la scurt timp dupa numirea sa.

Tot atunci, CEO-ul SC NISRE SRL mai spunea: „Apa imbuteliata pe care o comercializam este de calitate, microbiologic pura, si poate deveni cel mai de succes produs de export romanesc, un veritabil brand de tara”. La randul sau, Nathaniel Geana, fondatorul si proprietarul grupului, spunea tot atunci: „Vizam extinderea la nivel european, livrarea apei de calitate, cu gust pur romanesc, in casele europenilor. Dupa ce intreaga Romanie a prins gustul apei de la H2On, este timpul ca si europenii sa se bucure de toate beneficiile unei ape microbiologic pure!”. Tu te bucuri deja? Daca nu, este momentul sa plasezi chiar acum o comanda online sau telefonica!