Procesul lui Iisus Hristos a fost un proces politic. Poate cel mai celebru proces politic din istoria umanității. Din istoria creștininătății a fost, cu siguranță, cel mai celebru.

Johnny Weissmuller, cel mai cunoscut interpret a rolului Tarzan, la Hollywood, va avea o statuie în în orașul de pe Bega. Actorul s-a născut în 1904, în satul Freidorf, devenit între timp cartier al Timișoarei. La scurt timp, părinții săi au emigrat în America.

Ciorba cu sange de miel si ciuperci din: orez, ciuperci uscate, supă de carne, unt, sânge de miel, boia, sare, piper.

Stresul şi durerile dispar. Caloriile se fac scrum. Gripa şi infarctul te ocolesc. Te simţi mai puternic. De toate acestea poţi beneficia simplu, plăcut şi ieftin, făcînd sex cel puţin de două ori pe săptămînă, aşa cum recomandă sexologii de pretutindeni. Iată zece motive care ar trebui să te trimită rapid la treabă.

La usa unei blonde suna soneria: – Cine e? intreaba blonda gafaind.

– Proprietarul. Am venit dupa chirie .

Prezent la meciul Dinamo – Rapid 2-0, antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, a vorbit despre decizia de a-i exclude din lot pe Filipe Teixeira și Geraldo Alves: “Trebuia să fac asta mai demult”.

Dinamo a cîștigat cu 2-0 derby-ul cu Rapid, iar jucătorii lui Stoican au comentat partida din această seară.

Dinamo a învins Rapid 2-0 în ultimul meci al zilei și a pus capăt unei serii negre.

Polițiștii au întocmit, de la începutul lunii, 372 de dosare penale și au confiscat sau indisponibilizat peste 211 tone de produse alimentare fără documente legale, 83.000 de ouă și peste 2 milioane de litri de vin în cadrul acțiunilor desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și protejarea acestora față de activitățile economice ilicite, în special a comerțului ilegal cu produse specifice Sărbătorilor de Paști.

De Paşte, vă prezentăm câteva din judecăţile de valoare legate de Dumnezeu ale lui Petre Ţuţea, filosoful care l-a adus pe Dumnezeu aproape de oameni prin vorbe de duh memorabile. Volumul „322 de vorbe memorabile ale lui Petre Ţuţea” a fost publicat de Editura Humanitas.

Un fost preot a ucis o tânără de 15 ani într-un bloc din stațiunea Mamaia din apropierea locului în care s-a prăbușit, în decembrie, elicopterul SMURD.