Născut la Roma, la 26 aprilie 121 d.Ch, provenea dintr-o familie stabilită în Spania. Străbunicul său, Annius Verus, originar din Succubo, era de rang pretorian. Bunicul său, Annius Verus, a fost de trei ori consul şi prefect al oraşului, iar din căsătoria cu Rupilia Faustina a avut fiu pe Annius Libo, consul în 128 d.Ch, pe Annius Verus şi pe Annia Galeria Faustina Augusta, cu care s-a căsătorit împăratul Antoninus Pius. Annius Verus, mort de tânăr, pe când era pretor, a fost căsătorit cu Domitia Lucilla. Din căsătoria aceasta s-a născut în villa lor de la muntele Caelius, tânărul Marcus Annius Verus, viitor împărat. El a fost crescut de bunicul său şi din copilărie a câştigat favoarea împăratului Hadrianus, care îl supranumea Verissimus şi i-a decernat onoruri equestre, la şase ani, după care l-a admis în confreeria preoţească, la numai opt ani.

Sextilul planetelor Venus si Uranus favorizeaza viata artistica si sentimentala. De asemenea, poate sa provoace schimbari importante in viata sentimentala.

Asadar, se anunta o zi a iubirii si a artelor. Profitati de ea, pentru a va innobila sufletul!

Dinamo şi CFR Cluj au terminat la egalitate în “Ştefan cel Mare”, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Elhamed în minutul 50. 

Dinamo trece prin momente foarte dificile, echipa fiind la una dintre cele mai proaste clasări din ultimii 20 de ani.

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, e din ce în ce mai optimist şi crede că echipa sa va reuşi să se salveze de la retrogradare. 

Un suporter a intrat pe teren la meciul dintre FC Braşov şi Rapid, scor 1-2. Incidentul a avut loc în prima repriză.

FC Steaua pierde marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins, vineri, contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca.

In vara lui 1904, ziarele vremii care costau, in medie, 10 bani erau ticsite de anunturi de mica publicitate. Ce se vindea, ce oferte de munca existau in epoca?

Exista povesti pe care nimeni nu le-a marturisit vreodata. Exista povesti ascunse care, la un moment dat, au schimbat cursul istoriei.