De fiecare dată, românii s-au arătat revoltaţi de aceste imagini, dar asta nu a fost un impediment pentru alte doritoare de senzaţional şi macabru.

Februarie 2013

O tânără s-a lăsat fotografiată în poziţii provocatoare într-un spital, purtând doar lenjeria intimă. Imaginile au apărut imediat pe Internet, iar autorităţile sanitare au încercat mult timp să afle unde s-a întâmplat dezmăţul. Tânăra, care nu a fost identificată, a vrut să-şi pună în evidenţă calităţile sale fizice şi a făcut un pictorial “incendiar” într-un salon de spital. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze dintre cele mai provocatoare, pe patul de spital şi pe scaune, spre satisfacţia celor din salon, care din unele imagini surprinse par să o încurajeze pe tânără. Fotografiile au fost postate pe un site de socializare, iar în descrierea pozelor se menţionează că sunt făcute la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani.

4-actu_media_143679511427-5813325

Scandal la una dintre cele mai renumite clinici din Capitală. O asistentă şi-a făcut poze în ipostaze provocatoare, la căpătâiul unui bolnav aflat la terapie intensivă. Gestul ei a fost urmat apoi de alte două colege. S-a întâmplat la Institutul de Cardiologie C. C. Iliescu. Asistentele nu au fost sancţionate, deoarece fapta lor a fost descoperită abia un an mai târziu şi s-a prescris, pentru că timp de şase luni nu s-a făcut nici o sesizare în acest caz. Totuşi, la presiunea opiniei publice, cele trei asistente şi-au dat demisia.

4-actu_cu-sange_media_143-9024849

Mai 2008

Cazul tinerei care şi-a făcut o şedinţă foto la morga unui spital i-a adus acesteia porecla de ”Spintecătoarea de la morgă”. Presa vremii a identificat-o pe protagonistă în persoana Mihaelei Zegrean. În fotografiile macabre apare un cadavru aflat pe masa de autopsie.
Femeia dorea să devină asistentă medicală însă “celebritatea” pe care a cunoscut-o după acest incident a făcut-o să se răzgândească. Tânăra a început să facă videochat, s-a vopsit brunetă, a slăbit şi şi-a pus silicoane.