61452852-1870005Romeo Ursu, zis “Boenica”, unul din cei mai cautati romani de catre politisti, face o noua aroganta din Iordania, acolo unde a fugit ca sa nu fie arestat.

Dupa ce s-a pozat in timp ce tragea cu o mitraliera, acum “Boenica” le da sfaturi “penalilor” din tara si le spune sa faca ca el. Boenica se afla de mai multi ani in Iordania, iar timp de cinci ani pe numele lui a fost emis un mandat de arestare intr-un dosar care privea o grupare de escroci imobiliari, insa s-a declarat mereu nevinovat. De acolo, barbatul se amuza pe seama celor care in ultimii ani au probleme cu legea, si le da sfaturi. ” Veniti la relaxare penalilor ! Hahahaha! Pentru sanatatea d-voastra, evitati ARESTUL!”, spune Romeo Ursu.

Cum l-a speriat Guță pe Mutu, iar CNA-ul pe toți

61438504-5833282

Boenica se descurca bine si cu pusca

El a declarat pentru CANCAN.ro ca i-ar ajuta pe unii dintre acestia sa se acomodeze in Iordania. “Cativa imi sunt simpatici, sa vina aici, nu le face nimeni nimic, nu-i extradeaza. Viata e frumoasa in Iordania, soare, relaxare, e mult mai bine decat in puscarie. Mi-am facut o multime de relatii in Iordania, stau la masa cu printi si seici, ii ajut si pe ei. Nu pe toti, doar pe cei care imi sunt simpatici. Unii chiar merita sa se duca la puscarie”, spune Boenica.
El a postat pe Facebook si o fotografie pentru fanii sai. “O poza in graba ,sa -mi linistesc FANII, Imi duc nepotii la circ. AUTORITATILOR DIN ROMANIA LE DORESC LINISTE IN MINTEA LOR !!“, a scris barbatul.

S-a oferit sa-l ajute pe Giovani Becali

Cu putin timp inainte ca judecatorii sa dea sentinta in Dosarul Transferurilor, Boenica s-a oferit sa-l ajute pe Giovani Becali. El declara atunci pentru CANCAN.ro ca Giovani este binevenit in Iordania. “Giovani Becali imi este simpatic, asa ca il invit in Iordania, aici nu au ce sa-i faca. Ii doresc mult succes la proces, insa decat sa riste, mai bine este pentru el in Iordania. De aici nu poate fi extradat, eu stiu cel mai bine acest lucru”, a declarat Romeo Ursu.61604094-6268148

COMPORTAMENT BIZAR. Mihai Gâdea a chemat POLIŢIA, după ce I S-A PĂRUT că nişte oameni AU FĂCUT POZE în locul unde era parcată maşina lui: “Vă asigur că stăpânii lor VOR PLĂTI”

A fugit in 2008

61438793-8924004

Continuare…