Lovely iti monitorizeaza performantele la fel ca orice alt wearable

Creatorii de gadgeturi n-au dus niciodata lipsa de idei. Unele mai bune, altele mai proaste. Cand spui wearables, intelegem “chestii de purtat” (intr-o romana aproximativa). Deci pana la urma tot s-ar fi gasit cineva care sa se gandeasca la asa ceva. Mai exact, la wearable-ul Lovely. Pe scurt, Lovely e un inel cu un rol precis: il atasezi pe organul cu pricina si iti spune cat de bun esti la pat.

La fel ca orice alt wearable, gadgetul poate masura tot felul de lucruri, de la ritmul cardiac, caloriile consumate, pana la ritmul si performanta activitatii sexuale. In plus, are si rol de jucarie. Tot sexuala. Daca ai dubii cu privire la performantele tale, Lovely iti arata pe o aplicatie de mobilcum te-ai descurcat, ba in plus mai vine si cu tot felul de sugestii pe care sa le incerci cu partenera.

La cate stie sa faca gadgetul asta, ne si miram ca inventatorii lui cer finantare din partea lumii. Deocamdata Lovely e in stadiul de concept si asteapta finantare prin crowdfunding, pe site-ul Indigogo. Pana acum, au strans putin peste 1.700 de dolari din tinta propusa de 95.000, dar asta in doar doua zile. Daca o tin tot asa, e foarte posibil ca jucaria sa nu vada vreodata linia de produtie. Cei care-i sustin pe creatorii Lovely isi pot cumpara gadgetul cu 99 de dolari, dar il vor primi abia in iunie 2016.

o-k.ro

Related