Parchetul face parte din finisajele indispensabile pentru orice casă, reflectând stilul, personalitatea și gusturile unei persoane. Parchetul din lemn masiv scoate în evidență design-ul interior oferind rafinament și elegantă spațiului și, totodată, valorifica întreagă locuința, ne arată magazinul Alma Parchet din București.

De ce ai alege lemn? Modelele de parchet din lemn masiv de la AlmaParchet.ro sunt disponibile într-o varietate de esențe precum stejar, frasin, salcâm și nu numai, fiind disponibil într-o varietate de culori sau texturi în funcție de esență aleasă și de proprietățile pe care le are lemnul respectiv.

În funcție de tipul de lemn ales, culoarea și textura vor fi în concordanță, adică dacă alegi un lemn cu o textura deschisă automat și parchetul rezultat va fi în aceeași nuanță. O altă opțiune, care se pretează și la încălzire sub pardoseală o reprezintă modelele de parchet dublu stratificat.

 

Avantajele prezentate de parchetul din lemn masiv

 

Parchetul din lemn masiv este regăsit în locuințele multor persoane tocmai datorită faptului că prezintă foarte multe avantaje. Primul avantaj pe care îl prezintă este faptul că are o capacitate de rezistență și durabilitate crescută pe termen lung. Tocmai de aceea, este o alegere potrivită pentru zone cu trafic intens. În special persoanele care pun accentul pe produse ecologice este bine de știut că parchetul din lemn masiv este realizat în mod natural. Tipul de lemn ales trece printr-un proces de tăiere apoi este realizat parchetul fără a se utiliza elemente toxice care să dăuneze mediului înconjurător.

Faptul că parchetul din lemn masiv este disponibil într-o varietate mare de texturi și nuanțe este un aspect îmbucurător deoarece spațiile pot să fie amenajate într-un mod creativ și aliniat cu preferințele și dorințele proprii. Parchetul din lemn masiv este atemporal și va rămâne în tendințe pentru mult timp, indiferent cât de mult se schimbă tendințele în materie de design interior. În plus, se adaptează foarte ușor la orice stil de design existent și poate să scoată în evidență întreagă camera.

Indiferent dacă alegi un parchet din lemn masiv lăcuit sau mat, este o alegere optimă pentru orice încăpere. De asemenea, parchetul din lemn masiv poate să fie întreținut prin rașchetare și lăcuire iar în urmă acestui proces, în cazul în care dorești să schimbi nuanță acestuia o poți face cu ușurință.

 

Parchetul din lemn un element original și valoros pentru orice casă

 

Parchetul din lemn masiv este un element original în amenajările interioare și lasă loc pentru foarte multă creativitate. Totuși, dacă alegi o astfel de pardoseală atunci trebuie să ții cont să achiziționezi de la un producător de top care pune accentul pe calitate și montajul să fie realizat numai de profesioniști pentru a evita surprizele neplăcute.

Parchetul din lemn masiv este o alegere pe viață și poate să schimbe substanțial aspectul unei încăperi. Este o investiție pe termen lung pe care este bine să o tratezi cu seriozitate încă de când alegi modelul care să îți înnobileze casă. Parchetul din lemn masiv este un tip de pardoseală utilizat din cele mai vechi timpuri și, cu siguranță va rămâne pentru foarte mult timp în topul preferințelor designerilor și specialiștilor în amenajări interioare. Te asigurăm că o dată ce vei monta parchetul vei putea să pui în practică orice stil de amenajări care să îți reflecte stilul și personalitatea.