Atunci cand apare o ocazie speciala putem darui persoanelor dragi o varietate de cadouri interesante. Toate cadourile sunt insotite de flori clasice sau interpretari originale, cum sunt de exemplu niste trandafiri din sapun. Spre deosebire de florile clasice trandafirii din sapun arata mult mai bine cand sunt pusi intr-o cutie speciala sau intr-un ambalaj deosebit, rezista foarte bine la transport si au miros asemanator, daca nu chiar mai puternic cu cel al trandafirilor reali. Tradafirii din sapun pot fi utilizati pe post de sapun sau ca decoratiune, tine doar de cel care primeste trandafirii sa le gaseasca cele mai bune intrebuintari. Fiecare trandafir este realizat din sapun de buna calitate, nu se faramiteaza, isi pastreaza forma, pot fi tinuti intr-un mediu uscat sau in baie, feriti de umiditate fara probleme. Petalele tradafirilor se transforma in sapun imediat ce iau contact cu apa si astfel veti avea cea mai buna metoda de a igieniza mana sau corpul.

Pentru ca au dimensiuni reduse trandafirii facuti din sapun se pot pastra oriunde, intr-o geanta, in masina, intr-o cutie separata de cea in care au fost primiti. In functie de compozitia lor tradafirii pot fi pusi si in cada, in apa calda, se topesc imediat si au un miros deosebit, pot colora si apa lasand un mediu perfect pentru o baie de vis.

Trandafiri de sapun

Cu trandafirii din sapun aveti la dispozitie un cadou practic, usor de trimis oriunde in tara prin curierat propriu oferit de florarile online, cum e si Floraria de Vis, trandafirii sunt realizati de artizani priceputi, care combina calitatile sapunului cu frumusetea prelucrarii manuale. Orice forma doriti sa aiba trandafirii si orice culoare puteti solicita imediat echipei florariilor, sapunurile sub forma de trandafiri se pot personaliza simplu. Florariile online au o gama variata de trandafiri din sapun, aceste cadouri interesante se pot da atat persoanelor dragi, cat si colegilor de birou, de exemplu, vor face o impresie buna de fieare data, cu siguranta.

Preturile pentru trandafirii confectionati din sapun sunt pentru toate buzunarele, puteti comanda de la Floraria de Vis cutii cu trandafiri sau aranjamante speciale care includ si trandafiri, alaturi de accesorii, bomboane, ciocolata, urs de plus, rame fotografice vintage. In patru ore trandafirii ajung la destinatie, aveti 50% la toate produsele din online, transport gratuit, felicitari gratuite premium lucrate manual la fiecare comanda si transport de calitate asigurat de curieri proprii de la floraria online. Pentru ca sunt din sapun trandafirii nu vor avea nicio problema pe toata perioada depozitarii, primiti si instructiuni de depozitare si utilizare, toti trandafirii sunt originali si e foarte simplu sa ii daruiti oricui doriti.

Trandafiri sapun

Mirosul placut, calitatea trandafirilor de sapun, numarul mare de modele si de tipuri de trandafiri facuti din sapun de calitate, culorile deosebite, simplitatea folosirii si universalitatea acestui cadou transforma trandafirii speciali intr-un dar pe care orice femei si-l va dori. Este suficient sa discutati cu echipa de la florariile online pentru a avea cele mai interesante combinatii de trandafiri si cele mai bune ambalaje, cele mai bune decoratiuni. Pe masura ce veti comanda trandafirii speciali veti sti cum sa va orientati si ce sa cumparati din florarii, veti avea experienta in combinarea culorilor si veti putea sa obtineti cele mai moderne aranjamente florale care vor incanta privirea celor care le vor primi cu ocazii speciale din viata lor.

De mentionat ca la trandafirii din sapun nu ai probleme cu ofilirea, ei arata bine si peste x saptamani de la primire, au nevoie doar de un mediu uscat si de atentie la manevrarea cutiilor in care vin, in rest se pot folosi oricand pentru igienizare, pentru parfumare, fiecare ii utilizeaza cum doreste.