Un aspect perfect bronzat al pielii tale este cu siguranta ceva ce iti doresti in fiecare an, dar ce faci atunci cand nu ai timp sa stai la soare? Aici intra in scena mai multe aparate de bronzat care te vor ajuta sa arati perfect si noi iti prezentam toate avantajele pe care acestea ti le ofera.

Paturile de bronzat contemporane au revolutionat ingrijirea pielii. Acum este posibil sa obtineti bronzul perfect, indiferent de sezon. Potrivit expertilor, este mult mai sanatos si convenabil sa folosesti tehnologii de bronzare fara soare decat perioadele lungi de expunere la soare. Iata care sunt beneficiile bronzarii UV .

Reduce timpul de expunere la soare

Razele UV au o reputatie proasta. Cu toate acestea, riscurile sunt asociate in mare parte cu timpul petrecut expus la razele UV. Aparatele de bronzat sunt mult mai rapide si este nevoie de mai putin timp pentru a produce bronzul perfect. In acest sens, poti merge spre exemplu la solar Brasov unde te vei bronza atunci cand ai timp fara sa te expui des la soare si fara sa fie necesar sa stai ore la soare pentru a obtine bronzul dorit.

Imbunatateste productia de vitamina D

Potrivit expertilor, 15 minute de expunere la soare sunt suficiente pentru ca organismul tau sa sintetizeze cantitatea necesara de vitamina D, care este necesara pentru a preveni o multitudine de boli. Bronzul UV nu numai ca va ofera nuanta perfecta de bronz, dar declanseaza si productia de vitamina D necesara pentru sanatate.

Diminueaza vizibilitatea cicatricilor si a vergeturilor

Conceptia generala este ca bronzarea imbunatateste vizibilitatea cicatricilor si a vergeturilor. Dar cu bronzarea la interior, este posibil sa controlezi procesul si sa camuflezi petele pielii. De exemplu, aplicarea cremei solare pe cicatrici le poate impiedica sa se intunece. Vestea buna este ca astfel nici nu mai trebuie sa pierzi timp pentru a te bronza pentru sesiunile sunt scurte si eficiente.

Productia de ulei si echilibrul hormonal

Un alt beneficiu al bronzarii UV este producerea de ulei si un echilibru hormonal pentru a va mentine pielea sanatoasa, hidratata si moale. Si, spre deosebire de bronzarea in aer liber , este posibil sa va controlati expunerea la razele UV si sa maximizati beneficiile.

Ajuta la pierderea in greutate

Bronzul UV declanseaza glanda tiroida sa va stimuleze metabolismul. Metabolismul ridicat se traduce prin arderea mai multor calorii pentru a fi intr-o forma mai buna. Avantajul bronzarii fara soare este ca te poti bucura de beneficii chiar si pe timpul iernii.

Poti arata asa cum vrei fara sa investesti foarte mult timp

Un alt avantaj la fel de important este faptul ca poti sa arati perfect fara sa investesti timp in acest sens. Pentru a te bronza natural trebuie sa stai mult timp pe plaja si sa astepti sa te bronzezi in mai multe zile. In schimb, in momentul in care vrei sa te bronzezi la solar, in sesiuni scurte pe care le programezi in functie de tine si de programul pe care il ai, vei ajunge la rezultatele mult dorite. Astfel, daca vara nu ai concediu nu ai motive de ingrijorare pentru ca tot te vei bronza perfect si vei arata foarte bine tot timpul.

Salonul nostru din Brasov pune satisfactia clientilor ca prioritate. Tot personalul de la noi ofera un mediu linistit si ingrijitor pentru a va spori frumusetea si increderea pe dinauntru. Faceti-ne o vizita astazi!