In ziua de astazi multe persoane aleg sa investeasca in diferite articole si piese de mobilier special concepute pentru baie. Pe piata exista numeroase astfel de produse, fapt pentru care orice proprietar poate sa investeasca in produse care sunt potrivite gusturilor personale si care sa se potriveasca in totalitate cu designul care se regaseste intr-o astfel de camera.

Totusi, principala problema a proprietarilor este cu privire la achizitionarea unei cazi sau a unei cabine de dus. In acest articol iti vom prezenta cateva motive sa investesti intr-o cada, in special daca aceasta este o cada freestanding goodbath, in locul cabinelor de dus.

  1. Utilitate

In ceea ce priveste utilitatea, cazile s-au dovedit a fi extrem de folositoare, datorita faptului ca pe marginea acestora poti plasa masute special concepute pentru a pozitiona diferite obiecte. Acest lucru nu se poate aplica in cazul dusurilor, spatiul fiind mult prea mic.

Mai mult, in cazul cazilor, vei putea sa citesti sau sa iti savurezi bautura preferata, deoarece vei avea tot spatiul necesar sa iti plasezi obiectele pe care le poti folosi in timpul in care te speli. De altfel, in astfel de zone, vei putea plasa inclusiv obiecte de igiena personala, iar tu le vei putea accesa mult mai usor, deoarece nu va mai fi nevoie sa cauti in diferite sertare sau dulapuri. In acest mod, o cada se dovedeste a fi mult mai utila decat o cabina de dus.

  1. Spatiu

In cazul in care nu suporti spatiile mici si inguste, atunci o cada este intotdauna cea mai buna solutie. Vei beneficia de tot spatiul necesar pentru a iti puta desfasura toate ctivitatile, vfara a te simti inghesuit. Mai mult, te vei putea misca mult mai lejer, iar tu vei avea posibilitatea sa iti toaletezi intregul corp in mod corespunzator.

De atfel, o cada iti ofera tot spatiul necesar inclusiv pentru a te intinde si pentru a sta intr-o pozitie cat mai confortabila cu putinta, fara a te simti obosit. In acest mod, baile tale vor fi mult mai relaxante, iar tu te vvei putea bucura de o carte buna la final de saptamana, stand in apa calda si savurant bautura preferata.

  1. Igienizarea

Atunci cand vine vorba de igienizaarea obiectelor care se regasesc intr-o baie, majoritatea persoanelor considera ca o cada este foarte greu de curatat, insa in realitate cazile pot fi mult usor de igienizat comparativ cu o cabina de dus. In primul rand, vei avea nevoie de produse de igiena care se regasesc in comert sau poti sa prepari chiar tu acasa propriile produse de igienizare.

In cazul cazilor, va trebui sa igienizezi atat interiorul cazii, cat si exteriorul, fara a fi nevoie sa te ocupi si de alte elemente, fapt pentru care costurile asociate cu produsele de curatenie vor fi mici. Totusi, atunci cand doresti sa igienizezi un dus, trebuie sa iei in caclul si investitia in produse pentru igienizarea sticlei, astfel incat sa poti curata complet usile si geamurile care compun cabina.