De cele mai multe ori, cand nu au femeile pofta de amor, bărbații încep să se îngrijoreze. De aceea, este necesar să găsiți sursa acestei probleme, să o rezolvați și veți vedea că brusc partenerele de viață vor deveni mai doritoare de a face sex.

Cand nu au femeile pofta de amor? Oboseala le poate afecta libid0ul

În foarte multe situații, oboseala își spune cuvântul și este un factor determinant, extrem de important atunci cand nu au femeile pofta de amor. Pe de altă parte, când fizic sunt epuizate și viața lor sexuală are de suferit. În ziua de astăzi, din ce în ce mai multe femei spun că au o viață intimă care nu le mai satisface datorită faptului că sunt obosite și nu mai au dorință s*xuală.

Cand nu au femeile pofta de amor? Partenerul de viață se neglijează fizic

Bărbații căsătoriți și în special cei care au ani buni de relație încep să-și neglijeze aspectul fizic. Din acestă cauză, femeilor nu le mai face plăcere să facă dragoste cu partenerii de viață. Csnd nu au femeile  pofta de amor? Nepăsarea bărbaților în cele mai multe situații le taie acestora dorința de a mai face s*x.

7 semne care iti indica ca nu e buna la pat

6 pozitii amuzante pe care sa le incerci diseara

Pozitia Croitorului – vezi pentru cine este recomandata

Cand nu au femeile pofta de amor? Actul sexual durează prea mult

Cei mai mulți bărbați cred că femeilor nu le plac partidele de amor scurte și unii dintre ei își epuizează iubitele implicându-le în acte sexuale prea lungi. Atunci când nu au femeile poftă de sex, înseamnă că ceva este în neregulă. Bărbații trebuie să conștientizeze că la un moment dat sexul devine plictisitor și dureros dacă durează prea mult.

Cand nu au femeile pofta de amor? Chestiuni personale legate de cuplu

Problemele din viața de cuplu îi pot afecta femeii pofta de s*x. Lipsa satisfacției emoționale în cadrul relației, nașterea unui copil, pot scădea libidoul. Stresul legat de locul de muncă, presiunile persoanei iubite, problemele financiare pot influența, de asemenea, dorința s*xuală.