Dacă până acum puteam spune fără rețineri faptul că amenințarea principală a șoarecilor este reprezentată de pisici, astăzi nu cred că mai este la fel. Iar asta deoarece cu cât populațiile de rozătoare au crescut în ultimii ani, cu atât au apărut mai multe metode de combatere a șoarecilor. Prin urmare, adoptarea unei pisici nu mai reprezintă cea mai garantată metodă de a scăpa de șoareci.

Au apărut metode mult mai eficiente, care oferă un randament excelent și totodată nu necesită intervenția umană și nici măcar întreținere. Iar una dintre aceste metode despre care vorbim este folosirea acelor aparate profesionale anti rozatoare pe care le putem achiziționa de pe PestRepeller.ro la prețuri excelente.

De ce spunem că aceste aparate profesionale anti rozătoare reprezintă amenințarea principală a șoarecilor? Ei bine, există mai multe motive care ne îndeamnă să facem această afirmație. Iată câteva dintre ele:

Eficiența este maximă

Dacă o pisică te scapă de 2-3 șoareci, un aparat reușește să îndepărteze toți șoarecii de pe proprietatea ta. În doar 2 săptămânii întreaga populație de șoareci din zona de acțiune a aparatului cu ultrasunete va decide să caute un alt loc mai prietenos.

Astfel, ultrasunetele se dovedesc a fi suficient de supărătoare pentru a determina șoarecii să plece cât mai departe. Mai mult decât atât, nu există posibilitatea ca șoarecii să se adapteze noului mediu.

Aparatele profesionale schimbă în mod frecvent atât frecvența cât și timpii de emitere întocmai pentru a nu exista posibilitatea ca șoarecii să se obișnuiască cu noul mediu.

Combate prezența șoarecilor și nu le mai permite să se întoarcă

Un alt motiv pentru care ultrasunetele sunt atât de urâte de către șoareci este și faptul că acestea au dublu efect. În primă ipostază ultrasunetele alungă șoarecii, moment în care nu trebuie să scoți aparatul din priză. Lasă-l să funcționeze în continuare, mai ales dat fiind faptul că au un consum de energie foarte mic, iar astfel șoarecii nu se vor mai întoarce. 

Te vei bucura de o locuință curată și de protecție nonstop împotriva rozătoarelor, ceea ce reprezintă un motiv foarte important pentru a-ți achiziționa un aparat anti șoareci.

Protejează suprafețe mari

Dacă achiziționezi un aparat de calitate atunci te vei putea bucura de protecție pe arii foarte extinse. Practic, îți poți proteja nu numai întreaga locuință ci și o bună parte din curte, asigurându-te astfel că șoarecii nu își vor instala noul cuib prin apropiere.

Recomandarea noastră este aceea de a opta pentru achiziționarea unui aparat cu ultrasunete anti șoareci cu o rază de acțiune cât mai mare deoarece astfel vei obține un mediu cât mai curat și mai lipsit de dăunători.

Acestea sunt așadar principalele 3 motive pentru care șoarecii nu suportă ultrasunetele emise de aparatele anti șoareci. Iar dacă vrei să îți achiziționezi un aparat cu eficiență maximă, a căror rezultate sunt garantate, atunci ar trebui să intri pe PestRepeller.ro și să alegi modelul pe care îl dorești. Optează pentru un model cu o rază de acțiune cât mai generoasă întocmai pentru a ține rozătoarele cât mai departe.