Tragedie luni seară pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată, spun martorii. A intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Trei maşini au fost spulberate în câteva secunde de mastodontul care a intrat violent pe contrasens. Bilanţul este tragic: doi oameni au murit pe loc, iar alţi cinci au fost răniţi extrem de grav.

“Un eveniment cu consecinte deosebit de grave. Doua persoane decedate, trei ranite grav şi să vedem starea celorlate doua persoane. Conducatorul unei autocisterne a patruns pe contrasens unde a lovit trei autoturisme”, a declarat un poliţist. 

Cele trei maşini au fost împrăştiate pe şosea ca popicele. Potrivit România TV, doi pasageri au fost aruncaţi din maşini în urma impactului. Autocisterna s-a oprit într-un TIR din coloană.

Zgomotul infernal a scos oamenii din casă. Martorii spun ca in momentul accidentului, şoferul TIR-ului era ocupat cu o prostitiuata luată la ocazie.

Mai multe Ambulanţe i-au preluat pe răniţi. Traficul în zonă a fost dat peste cap mai bine de o oră. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat pentru ucidere din culpă, iar prostituata este căutată de oamenii legii.