El este plin de bani şi se laudă că este un fel de rege al romilor.

Trăieşte ca un nabab, însă, rudele lui duc o viaţă mizeră, într-o cocioabă ce stă să cadă!
Este vorba de casa în care locuiesc rudele din parte soţiei, a Fănicăi, tânăra care a murit în urmă cu mai mulţi ani şi a lăsat pe lume un băiat şi o fetiţă.

Ei bine, în casa care se află undeva în centrul Capitalei, trăiesc socrii manelistului precum şi mai mulţi cumnaţi şi nepoţi, iar culmea este că zilnic, cei doi copii ai lăutarului vin aici, la bunici.

El este Nea Marin, tatăl celebrului Florin Salam. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare!

Florin Salam a dat lovitura! Vezi câţi bani a putut să scoată manelistul la un botez din Râmnicu-Sărat

Fiica lui Salam, piesă în memoria mamei ei! Îți vor da lacrimile | VIDEO

VIDEO! Unii spun că acesta este cel mai tare duet românesc din toate timpurile. Mirabela şi Salam au cântat live „Fotoliul din odaie”

Practic, inclusiv cei doi copii ai menelistului sunt în pericol pentru că şi ei stau în această casă foarte afectată, dar pe cântăreţ nu pare să-l intereseze.
Salam, pe numele lui Stoian Florin, se laudă că este plin de bani (probabil că cei mai mulţi dintre ei neimpozitaţi) şi că este regele manelelor, însă, nu este în stare să investească o mică parte din averea lui ca să repare această casă ce stă să cadă.

Ce-i drept, potrivit presei tabloide, Salam îşi mai ajută din când în când rudele cu bani, mai ales că una dintre cumnatele lui are grijă de cei doi copii pe care manelistul îi are.

evz

Related

comments