Tehnologia are meritul de a ne usura viata de zi cu zi pana in cele mai mici detalii, iar exemplele sunt nenumarate. Nu mai trebuie sa mergi pana la posta ca sa duci o scrisoare, ci poti sa trimiti un e-mail sau un sms care ajunge instantaneu la destinatar. Nu te mai deplasezi la banca daca ai nevoie de bani, ci rezolvi totul cu ajutorul unei simple aplicatii.

 

La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de simpla actiune de a intra si de a iesi din curtea proprie sau din cea a spatiului de birouri, comercial sau industrial pe care il detii. Daca optezi pentru un montaj de automatizari porti batante la pret avantajos, vei fi multumit pe termen lung de investitia facuta. Ea te va scuti de efortul de a cobori din masina si de a urca din nou, de fiecare data cand pleci de casa ori cand te intorci de la serviciu sau din orice alta deplasare.

 

Daca apelezi la firme specializate in montajul automatizarilor de porti batante, un pret bun este garantat. Oferta existenta pe piata este deosebit de bogata, fiind disponibile atat kituri destinate uzului rezidential, cat si cele special concepute pentru un trafic mare de persoane.

 

Portile batante pentru uz rezidential permit deschiderea atat spre exterior, cat si spre interior. Ele sunt dotate cu numeroase functii ce se bucura de aprecierea utilizatorilor. Este vorba de reglarea fortei de deschidere si inchidere, de deschiderea partiala pentru acces pietonal sau de blocarea temporizata.

 

In ceea ce priveste tipurile concepute special pentru uz intens, acestea sunt recomandate pentru sedii de firme, institutii publice sau magazine care primesc numerosi vizitatori zi dupa zi. Exista, de exemplu, modele cu montare ingropata, care permit deschiderea la un unghi de 90 de grade in numai 16 secunde si sunt dotate cu o intreaga serie de functii, controlabile prin intermediul unui panou central.

 

Shop Security – Kituri pentru montaj automatizari porti batante la pret avantajos

 

Un produs care se bucura de o popularitate deosebita este Motorline Lince 400, care se remarca prin performanta si fiabilitate deosebite. Deschiderea este posibila atat spre interior, cat si spre exterior, iar motoarele sunt potrivite pentru stalpi grosi, datorita bratelor extensibile cu melc. Odata ce a facut o comanda, clientul primeste doua motoare de 250 de volti fiecare, cu melc integrat, construite in carcasa metalica rezistenta la socuri si intemperii, cu posibilitate de actionare manuala. Din pachetul livrat, mai fac parte si doua telecomenzi, un panou de comanda, o fotocelula, o lampa de avertizare si accesorii pentru montaj.

 

Special pentru uz intens, deci pentru un trafic ridicat de vizitatori, este modelul Ditec DITPWR35HLE. Aceasta varianta pentru montajul automatizarilor de porti batante, ca pret si din toate celelalte puncte de vedere, este unanim apreciata. Durata de viata este cuprinsa intre minimum 90 000 si maximum 150 000 de cicluri. Functionarea impecabila este garantata la orice temperatura, limitele fiind cuprinse intre minus 35 si plus 75 de grade Celsius, valori care de fapt nu sunt atinse niciodata pe teritoriul Romaniei.

 

Cere sfatul specialistilor pentru a avea parte de un montaj de automatizari porti batante la pret bun, cu rezistenta sporita in timp si cu toate optiunile pe care le consideri necesare!