UDATE 14.15: Femeia care și-a tranșat soțul este o fostă profesoară de geografie care locuiește în orașul Roman. În garsoniera acestora, anchetatorii au găsit mai multe dovezi care îi vor ajuta la elucidarea cazului, susțin surse judiciare.

În noaptea de luni spre marţi, o femeie care avea mai multe bagaje voluminoase a coborât la Târgu Frumos dintr-un microbuz care venea de la Roman şi s-a urcat într-un taxi. După ce aceasta a coborât din autoturism, şoferul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că bagajele unei cliente emanau un miros suspect, care semăna cu mirosul de cadavru, scrieMediafax.

Ulterior, femeia a fost oprită pe stradă de poliţişti, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, braţele şi trunchiul unui bărbat.

Femeia a spus că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din Bucureşti şi că trebuia să le transporte la Roman, fără să ştie ce conţin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.

Aceasta a fost dusă la Poliţie, unde a recunoscut că braţele şi trunchiul aparţin soţului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman.

Polițiștii și procurorii au făcut percheziţii la locuința femeii, unde au găsit şi capul bărbatului, aruncat la coşul de gunoi, au mai spus surse din Poliție.