Ce beneficii aduce un aparat dentar invizibil?

Desi exista multe optiuni pentru a-ti indrepta dintii, aparatul dentar invizibil este singura optiune transparenta care nu are brackets si fire. Un astfel de aparat dentar va permite sa lucrati, sa mancati si sa participati la evenimnte sociale fara griji! Toate in timp ce va ofera un zambet perfect. Un aparat dentar invizibil are multe beneficii pentru purtator , cum ar fi confortul si flexibilitatea, mai jos vom analiza 8 dintre numeroasele beneficii pe care le ofera. Iata de ce sa folositi un aparat dentar transparent.

Aspect invizibil

Gutierele sunt invizibile! Sunt complet transparente, astfel incat sa nu va afecteze fata sau zambetul. Aceasta este o optiune deosebit de grozava pentru adultii, adolescentii si tinerii adulti care doresc sa traiasca fara brackets si fire asociate cu aparatele dentare traditionale. Exista mai multe modele de aparate dentare invizibile din care sa alegeti unul.

Gutiere confortabile

Gutierele sunt fabricate din plastic neted, ceea ce face ca aparatul dentar invizibil sa fie mult mai confortabil decat cele metalice traditionale. Nu exista margini ascutite/extrudante sau bucati de metal, iar gutierele sunt personalizate pentru a se potrivi dintilor si gurii tale!

Curatare imbunatatita

Gutierele sunt detasabile – cand sunteti gata sa va periati dintii si sa folositi ata dentara, trebuie doar sa scoateti gutierele, sa va curatati dintii, apoi sa le introduceti inapoi. Gutierele in sine pot fi, de asemenea, curatate! Pentru a va asigura ca nu exista acumulare, indepartati gutierele si clatiti-le sau periati-le cu periuta de dinti. O gura curata este o gura sanatoasa! Este important sa aveti dinti si gingii sanatoase in timp ce va indreptati dintii, astfel incat va trebui sa zambiti cat mai bine la sfarsitul tratamentului!

Economiseste timp

Cu aparatul dentar invizibil veti putea petrece mai putin timp la ortodont sau cabinetul dentistului, deoarece acestea trebuie intretinute in medie la fiecare 6 saptamani. Alte optiuni de indreptare a dintilor pot dura mult mai mult timp si multe mai multe intalniri.

Sigur si detasabil

Copilul sau adolescentul tau face sport sau o este intr-o trupa de dans? Un aparat dentar invizibil permite o experienta mai confortabila, fara zgarieturile pe care le pot provoca alte optiuni ortodontice. Gutierele sunt, de asemenea, detasabile, ceea ce face ca spalatul pe dinti, mancatul si viata de zi cu zi sa fie mai convenabile decat alte optiuni.

Puteti manca orice

Restrictiile alimentare sunt una dintre cele mai rele parti ale indreptarii dintilor cu multe optiuni ortodontice. Unele dintre alimentele tale preferate sunt interzise, ​​ceea ce poate strica o sarbatoare speciala, orice lucru prea tare, mestecat sau lipicios este interzis! Aceste probleme nu reprezinta o problema pentru aparatele invizibile. Poti sa scoti gutierele si sa mananci ce vrei!

Sanatate dentara mai buna

Dintii drepti sunt mai buni pentru gingiile si sanatatea dentara. Eliminarea aglomeratiei si a golurilor usureaza ingrijirea dintilor, o sanatate dentara mai buna duce la o sanatate generala mai buna .

Dinti frumos drepti

Rezultatul vorbeste de la sine, iar aparatul dentar invizibil duce la dinti drepti frumosi si la un zambet minunat. Poate cel mai bun motiv pentru a folosi astfel de aparate.