Indiferent de varsta sau pasiuni, fiecare dintre noi are un anumit stil de a invata. Ritmul de asimilare a informatiilor noi este diferit la fiecare in parte si, de cele mai multe ori, este influentat de factori colaterali din viata personala. Din acest motiv, uneori, este mai dificil sa reusesti sa iti dezvolti noi abilitati in forma clasica de invatare si trebuie sa cauti solutii conexe.

O astfel de intrebare se pune si in cazul unor cursuri IT, caci acum ai alternativa! Petru Trimbitas a dezvoltat un program de invatare unic pe piata de cursuri IT. Iata despre ce este vorba!

WellCode pareri

WellCode este o platforma care functioneaza ca o carte interactiva si care iti permite sa inveti sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare. Cu toate ca vei invata in ritmul tau, independent de evolutia celorlalti utilizatori, nu vei fi niciodata singur! Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida mereu catre gasirea solutiei ideale pentru problema cu care te confrunti.

Mentoratul este diferit de clasicele cursuri IT atat prin abordarea bidirectionala mentor – discipol, in care esti incurajat sa pui cat mai multe intrebari si sa obtii raspunsurile de care ai nevoie pentru a evolua si a te dezvolta din punct de vedere profesional. Totodata, mentorii te vor incuraja sa iti dezvolti abilitatea de a-ti prezenta si sustine propriile opinii, caci obiectivul este gasirea solutiei ideale pentru problema de pe platforma.

cursuri it
cursuri it

Fiecare problema rezolvata te va purta cu un pas mai aproape de obiectivul final: obtinerea primului tau job ca programator. Vizualizarea in timp real a evolutiei tale pe platforma te va ajuta sa te mentii motivat si concentrat pana la parcurgerea integrala a acesteia.

Spre deosebire de clasicele cursuri IT, mentorii iti vor ramane alaturi si dupa insusirea notiunilor teoretice necesare si dezvoltarea abilitatii de a scrie cod. In etapa urmatoare, acestia te vor ajuta sa scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. Apoi, te vor indemna sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa reusesti sa treci cu brio de interviu.

Programul mai sus mentionat a fost fondat de tanarul clujean in 2017, in urma experientei in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. In timpul colaborarii cu acestea, Petru Trimbitas a constientizat modul vital in care evenimente din sfera personala ne influenteaza succesul profesional. Din acest motiv, a ales sa integreze in cadrul mentoratului si un modul de dezvoltare personala, coordonat de coachi cu experienta in acest domeniu.

Coachii te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative care iti blocheaza evolutia si sa iti dezvolti strategii si mecanisme sanatoase de gestionare. Totodata, mentorii iti vor arata cum sa iti depasesti frica de esec si cum sa iti stabilesti un stil de viata sanatos, care sa te ajute sa iti cresti puterea de concentrare si gandirea analitica, esentiale in dezvoltarea unei cariere ca programator.

Petru Trimbitas sustine ca drumul de la dorinta pana la obtinerea primului job ca programator poate fi parcurs in numai 8 luni, cu conditia sa respecti 3 reguli simple:

  • sa asculti si sa respecti intocmai sfaturile mentorilor;

  • sa dormi 8 ore / noapte;

  • sa lucrezi 15 – 20 de ore / saptamana.

Programeaza o sedinta de consultanta si convinge-te de diferentele dintre programul de mentorat si clasicele cursuri IT, disponibile pe piata din Romania. Cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!