Cei sapte tineri care au violat pana la lesin o fata din Vaslui au ajuns de curand la inchisoare, dupa ce au trecut cele 21 de zile de carantina. CANCAN.ro a aflat cum s-au intigrat acestia printre ceilalti detinuti.

In luna noiembrie a anului trecut, o fata de 17 ani din Vaslui a fost violata de sapte indivizi pana a lesinat. Baietii au fost arestati in aceeasi zi, insa, dupa cateva luni de arest, au fost pusi in libertate de o judecatoare care a considerat ca bestiile nu reprezinta un pericol public.

Ce scrisoare scadaloasă au trimis violatorii din spatele gratiilor!

61715509-7349882

Cei sapte tineri acuzati, de Raluca, de viol

O tara intreaga a fost consternata de cele intamplate, iar cetatenii s-au unit pentru a face dreptate. In luna august, violatorii au fost condamnati la ani grei de inchisoare, fiind incarcerati imediat. Raluca a putut rasufla usurata si este bucuroasa ca cei care au batjocorit-o vor plati, in sfarsit, pentru faptele lor.

COŞMARUL fetei din Vaslui continuă. Prietenii violatorilor au făcut altă pagină denigratoare de Facebook

61716892-7188911

Sunt sicanatati de alti detinuti!
Conform procedurii, condamnatii primele 21 de zile de caratina. Mai exact, o perioada in care sunt izolati de restul detinutilor, pentru a se obisnui mai usor cu inchisoarea. De curand, acea perioada a expirat, iar violatorii au fost mutati in penitenciar.

TATĂL unuia dintre VIOLATORII din Vaslui a fost BĂTUT în plină stradă

61707205-1656171

CANCAN.ro a aflat ce fac cei sapte tineri din Vaslui, care platesc cu varf si indesat pentru oribila fapta:“Majoritatea sunt retrasi, incearca sa nu supere pe nimeni. Bineinteles, mai exista si detinuti care ii sicaneaza, insa, pana acum, nu au avut parte de probleme mari. Singurul care o duce bine este Silviu Burada, el s-a obisnuit cu detentia, si-a facut chiar si amici. Se spune ca parintii au dat bani multi pentru ca fiul lor sa fie protejat si sa nu i se intample nimic. El oricum a fost mereu mai dur din fire”, a declarat un apropiat al familiei Burada, pentru CANCAN.ro.