Una dintre prioritatile fiecarui lider sau director de companie este sa asigure un mediu de lucru placut si bine organizat angajatilor. Astfel, prin optimizarea spatiului disponibil, dar si prin asigurarea confortului angajatilor, acestia vor da mai mult randament, rezultand intr-o cifra de afaceri profitabila.

Asadar, daca vrei sa eficientizezi activitatea, indiferent de domeniul de activitate si de spatiul pe care il ai la dispozitie, vei avea nevoie de mobilier de calitate, precum un dulap sau vestiar metalic de la OfficeClass.ro! Prezenta acestor piese de mobilier este importanta, atat pentru angajatii care isi schimba uniforma, cat si pentru cei care sunt nevoiti sa poarte echipamente de protectie la locul de munca, precum farmacistii, laborantii, medicii, dar si inginerii, lucratorii comerciali sau paznicii. Cu toate acestea, inainte de a plasa o comanda pentru un vestiar metalic, este recomandat sa tii cont de cateva aspecte. Iata care sunt specificatiile pe care sa le iei in calcul inainte de achizitionarea unui vestiar metalic:

Sa fie de buna calitate

  • Un vestiar metalic de calitate trebuie sa fie prevazut cu o buna ventilatie, asigurata de fante dedicate in partea superioara si inferioara, alaturi de aerisire in acoperis, pentru asigurarea circulatiei aerului. Astfel, se evita atat umezeala, cat si acumularea mirosurilor neplacute;

  • Sa dispuna de rafturi reglabile pe inaltime, cu bara pentru umerase si cuier pentru agatarea hainelor de schimb. Unele modele pot avea chiar si suport pentru umbrela, cu recipient de colectare a apei;

  • Sa aiba despartitor pentru hainele murdare/curate;

  • Sa includa polite pentru incaltaminte.

Sa fie bine securizate

  • Opteaza pentru un vestiar metalic fabricat din tabla de otel profilata, cu rezistenta crescuta la socuri, si cu nervuri longitudinale, pe usi si pe partile laterale, cu rol in rigidizarea acestei piese de mobilier.

  • Sa dispuna de un sistem de inchidere cu cheie individuala. Unele vestiare metalice pot avea diverse masuri de siguranta, precum manere antiefractie, balamale interne, gaura pentru lacat (daca este amplasat in exterior), manere cu inchidere din doua miscari, inchidere in trei puncte, cu cifru mecanic, electronic sau chiar cu monede.

Sa poata fi personalizat si sa aiba accesoriile necesare

  • Alege un vestiar cu usi personalizate in diverse culori, pentru ca angajatii sa recunoasca mai rapid compartimentul personal. Exista, de asemenea, si optiunea de a personaliza usile cu stickere sau cu etichete.

  • In majoritatea cazurilor, este mai bine sa optezi pentru un vestiar metalic in stare deja asamblata. Astfel, pot fi evitate atat greselile de montare, cat si timpul pretios dedicat asamblarii.

  • Tine cont de dimensiunile spatiului in care se desfasoara activitatea inainte de a comanda online un vestiar metalic. In cazul in care dispui de un spatiu redus, poti oricand opta pentru un vestiar metalic de dimensiuni mai reduse, dar compartimentat inteligent.

  • In functie de mediul de activitate, alege un vestiar metalic cu rezistenta crescuta la caldura sau la coroziune. De asemenea, poti opta pentru modele cu soclu sau picioare reglabile, care usureaza mult curatenia spatiului de dedesubt, evitand in acelasi timp rugina si coroziunea.

Asadar, daca vrei sa achizitionezi un vestiar metalic la un raport pret-calitate favorabil, alege OfficeClass.ro, distribuitor cu experienta de peste 25 de ani in domeniului mobilierului metalic!