Ce să NU faci când îţi cauţi rochia de mireasă (la EdenBride.ro sau oriunde altundeva) 

 

  1. Nu te seta pe un anumit model. Indiferent cât ai visat la rochii de mireasă prinţesă , se poate să descoperi că inima îţi bate cu putere când te vezi îmbrăcată într-o rochie de mireasă sirenă. Fii deschisă sugestiilor consilierilor, prietenelor, mamei, oricui îţi propune ceva. Poate pierzi câteva minute, dar la fel de bine poate găseşti modelul de vis, total diferit de ce îţi închipuiai.
  2. Nu spera că vei slăbi sau te vei îngrăşa. Ţi-ai găsit jumătatea, este omul care te iubeşte aşa cum eşti, care cu siguranţă te consideră superbă, nu adăuga organizării nunţii şi mai multă presiune setându-ţi obiective legate de greutate. Alege un model care te avantajează acum, în care te simţi bine. Dacă se va schimba orice în privinţa măsurilor tale, rochia se va putea ajusta în consecinţă, nu-ţi face griji!
  3. Nu lua cu tine la probă oameni care încearcă să îşi impună părerile. Indiferent cât sunt de bine intenţionate astfel de persoane, acesta este momentul în care doar opinia ta contează. Sfaturile îşi au rostul lor atât timp cât rămân ceea ce sunt, simple sugestii, şi nu se vor a fi recomandări cu titlu obligatoriu. Rochia (şi nunta, de altfel) trebuie să te reprezinte şi să te bucure pe tine. 
  4. Nu uita să iei cu tine exact lenjeria şi încălţămintea pe care intenţionezi să o porţi sau măcar ceva similar. Aşa vei vedea clar cum se aşează fiecare detaliu, ce anume trebuie modificat, ce te pune în valoare şi ce ai de înlocuit la o adică..
  5. Nu programa multe probe succesive. Nu este un maraton, este o experienţă pe care ar trebui să o savurezi împreună cu oameni dragi sau, de ce nu, chiar şi de una singură. Dacă te vei aglomera alergând de la un magazin la altul, impresiile tale riscă să se amestece, iar bucuria momentului va fi estompată de indârjirea de a mai bifa încă un salon. Încearcă să te informezi din mediul online, să faci acolo o primă selecţie şi abia apoi să mergi ţintit, acolo unde ţi-au plăcut mai multe modele. 

b139d6_798d1a89fcb449bc9505f92112c31817_mv2

Dacă ţii cont de cele de mai sus şi mergi la Eden Bride, vei fi cu siguranţă nu doar o mireasă minunată, ci şi una liniştită, pentru care alegerea rochiei de mireasa nu a fost un stres, ci o amintire frumoasă.