Ce tip de bărbat preferă femeile? Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt atrase de atitudinea bărbatului și nu de felul în care acesta arată. Trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să nu-şi dea foarte multă importanţă şi care poate iubi cu maturitate.

Ce tip de bărbat preferă femeile? Cu simțul umorului

Genul acesta de bărbat reușește să atragă atenția și să fie pe placul celor mai multe reprezentante ale sexului frumos. E simplu de înțeles ce tip de bărbat preferă femeile. Ele sunt atrase în mod special de de cei cu simțul umorului și care le fac să se simtă confortabil.

Dorinţele intime ale femeilor şi ce ar vrea ele să ştie bărbaţii

3 fantezii er0tice în grup

Lucruri care ti se intampla daca nu mai faci amor! Sigur nu stiai asta!

Ce tip de bărbat preferă femeile? De succes

Este cunoscut faptul că cele mai multe femei adoră și se simt în siguranță lângă partenerii care sunt încrezători în propriile forțe și care au succes în afaceri. Ce tip de bărbat preferă femeile? Genul care le oferă confortul financiar și siguranța zilei de mâine.

Ce tip de bărbat preferă femeile? Romantic

Romantismul are un efect magic asupra tuturor femeilor. Prin comportamentele sale romantice bărbatul arată femeii că este prețuită, iubită, înțeleasă, dar mai ales respectată. Florile, felicitările, cadourile, o masă la restaurant, toate acestea înseamnă romantism. Așadar, ce tip de bărbat preferă femeile? Acel gen care face relația nu doar pasională, ci și fericită.

Femeile vor la fel de mult ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

30 de lucruri mai puţin cunoscute despre…

6 CURIOZITĂŢI despre intimitatea femeilor pe care probabil nu le ştii

Ce tip de bărbat preferă femeile? Răbdător

De cele mai multe ori, într-o relație, bărbatul este pus să aștepte fie pentru lucruri minore, fie pentru lucruri importante, precum deciziile de cuplu și nu întotdeauna are răbdare. Când te întrebi ce tip de bărbat preferă femeile, trebuie să știi că cei înzestrați cu foarte multă înțelegere și care nu se lasă niciodată influențați de timpul de așteptare au aproape mereu de câștigat.

Ce tip de bărbat preferă femeile? Cu personalitate

Femeile iubesc acest tip de bărbat, pentru că acesta nu are nevoie de prea multe dulcegării, complimente în fiecare zi sau mesaje de dragoste din oră în oră. El se simte bine în pielea lui și nu prea are complexe. Nu este genul care să își controleze excesiv partenera de viață și știe cum să o facă să se simtă importantă și iubită.

click