Masina ta are nevoie de ulei pentru a functiona corespunzator. Acest lucru inseamna ca va trebui sa investesti de fiecare data intr-un ulei de calitate. Asigura-te ca oferi masinii tale uleiul potrivit si ea te va rasplati cu multi kilometri de functionare perfecta. De asemenea, recomandarea noastra este sa apelezi de fiecare data la un ulei de la un producator renumit, asa cum este si Shell Helix Ultra 0W, un ulei special, care te ajuta sa economisesti combustibil dar si sa reduci impactul asupra mediului inconjurator. Daca vrei sa obtii un ulei de buna calitate, cea mai buna solutie este sa apelezi la Shell. Producatorul de uleiuri Shell este recomandat inclusiv de producatorii de masini, iar de foarte multi ani se implica in proiecte de cercetare pentru a reduce impactul masinilor asupra planetei. Prin urmare, cea mai buna solutie este aceea de a apela la ulei de motor cu amprenta redusa de carbon, daca vrei sa conservi natura si sa o ajuti sa ramana intacta pentru cat mai mult timp. Mediul in care traim este important, iar reducerea impactului propriu asupra mediului joaca un rol esential in protejarea si conservarea acestuia. Prin urmare, Shell a decis sa se implice in acest sens si acum vine pe piata cu uleiuri cu amprenta neutra de carbon.

04
Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi uleiul de motor:

Tine cont de specificatiile OEM

Recunosti ca, chiar daca vascozitatea este aceeasi, nu toate marcile de uleiuri de motor au acelasi nivel de certificare. Marcile de renume precum Shell adera, de asemenea, la specificatiile OEM ale producatorilor auto de top, precum Mercedes AMG si McLaren. Asadar, optiunea pentru Shell inseamna ca uleiul tau are performanta si calitate dovedite, pe deplin sustinute de producatori renumiti!

Certificari

Da, chiar si uleiurile de motor au nevoie de certificare. Uleiurile de la Shell sunt formulate pentru a indeplini certificarile industriei si nu numai. Gama noastra de uleiuri de motor Shell este formulata pentru a depasi chiar si cele mai stricte criterii stabilite de grupurile de producatori auto de inalta performanta, precum:

  • API (American Petroleum Institute)
  • ACEA (Asociatia producatorilor auto europeni certificati)
  • ILSAC (Comitetul international de standardizare si aprobare a lubrifiantilor)

Asadar, cand vedeti acronimele de mai sus pe sticla de ulei pentru motor Shell, fiti siguri ca a fost certificata de experti.

Inainte de a judeca un ulei de motor dupa eticheta sa amintiti-va ca renumita noastra familie de uleiuri de motor marca Shell  ofera un spectru complet de produse din care puteti alege. Continuati, rugati-l pe mecanicul la care mergeti sa foloseasca ulei Shell in urmatoarea intalnire de intretinere a masinii si bucurati-va de modul in care motorul  functioneaza ca nou, pentru o lunga perioada de timp.

Toate aceste aspecte conteaza in alegerea uleiului de motor potrivit si de aceea recomandam ca fiecare persoana interesata de un ulei de calitate sa se asigure ca achizitioneaza produse recomandate inclusiv de specialisti.