Orice i-ar oferi o nativă soţului ei, acesta va avea dorinţe poate total diferite, care să-i „asezoneze” viaţa cu adrenalină şi pasiune. Dacă vrei să știi care este cea mai bună amantă în funcţie de zodie, trebuie să știi că după ani de zile, intervine obişnuinţa într-un cuplu, așa că apar ori tendinţe de îmbogăţire a repertoriului erotic, ori pasiuni extraconjugale. În unele cazuri, nu se urmăreşte doar colecţionarea unor aventuri, ci un loc şi o femeie care să ofere mult mai mult.

Zodiile care iubesc cel mai mult! Te numeri printre ele?

Cea mai bună amantă în funcţie de zodie oferă sex la discreţie

Chiar dacă sunt foarte geloase şi răzbunătoare, nativele din Scorpion oferă un univers sexual extrem de atrăgător prin experienţe noi şi lipsă de inhibiţii. Astfel, ea poate fi considerată cea mai bună amantă în funcţie de zodie. Seducătoare şi misterioasă, nu oferă linişte, ci pasiune continuă. În cele mai multe cazuri, se poate afirma că nativele din Scorpion sunt „maşini de făcut sex”, dar nu oricum (explorările vor fi complete).

Zodii înnebunite după intimitate. Cine sunt cei mai pasionali oameni în pat

O altă ofertă perfectă, dar total diferită, este cea a nativelor din Balanţă  care oferă la pachet şi un cămin, chiar dacă „întâlnirile” au loc în moteluri ieftine. Balanţele ştiu să creeze o atmosferă delicată, dar şi încărcată de pasiune. Cea mai bună amantă în funcţie de zodie poate fi considerată şi o Vărsătoare, care dispune întotdeauna de fantezii sexuale originale.

Horoscop bazat pe defecte. Uite ce probleme are fiecare zodie

Cea mai bună amantă în funcţie de zodie nu este modestă

Cea mai bună amantă în funcţie de zodie poate fi și nativa din Berbec. Atât ea, cât și cea din Leu ştiu ce vor, nu au complexe şi nici interdicţii, aşa că oferă, ca amante, din punct de vedere sexual o „viaţă” plină de satisfacţii. Sunt relaţii foarte „comode”, deoarece preferă să-şi păstreze familia intactă şi deci nu au pretenţia de a distruge liniştea partenerului din afara cuplului matrimonial. Doresc însă ca ceea ce oferă să fie apreciat.

Cat e de mincinos in functie de zodie. Leii, pe primul loc in top. Ce zodie nu poate minti…deloc!

Surprinzătoare sunt amantele din Fecioară, care la prima vedere nu au nimic de oferit, dar dorinţa lor de a cunoaşte perfecţiunea şi în pat le face să caute plăceri unde alţii cred că este doar nesiguranţă sau chiar pericol. Există diferite „modele” de cea mai bună amantă în funcţie de zodie, dar toate caută şi oferă „porţii” de patimă şi relaxare, la pachet cu sentimente de duioşie ori răzbunare.

STIINTA CONFIRMA: BARBATII CU BURTA SUNT MAI BUNI LA PAT! IATA DE CE!

sursa